Εκτυπώστε τη σελίδα
10-02-2013 03:27

«Η νίκη του Ηλυσιακού επί του Πανναξιακού έδωσε... γεύση στην Α2»

Ο Ηλυσιακός έκανε τη ζημιά στον Πανναξιακό τον οποίο νίκησε με 3-1 στη Νάξο βάζοντας... φωτιά στη βαθμολογία του Β΄ομίλου της Α2 γυναικών. Η ομάδα της Νάξου μπορεί βέβαια να γνώρισε την πρώτη της ήττα την εφετινή σεζόν αλλά παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο καθώς είναι στο +2 από τον Ηλυσιακό κι έχει τον αγώνα με τον ΖΑΟΝ στην Κηφισιά.
Ο Ηλυσιακός έκανε την εμφάνιση της... χρονιάς δικαιώνοντας την δουλειά του Κώστα Λιόση ο οποίος από την αρχή της σεζόν είχε δηλώσει πως η ομάδα του είναι ικανή για να νικήσει όλες τις ομάδες στην κατηγορία. Όλες οι παίκτες της αθηναϊκής ομάδας έπαιξαν πολύ καλά και εκμεταλεύτηκαν τα πολλά προβλήματα που είχαν οι γηπεδούχες.
 
Ο Πανναξαικός κυρίως λόγω της έλλειψης καλής προετοιμασίας από τις ανωμαλίες που δημιουργήθηκαν με τις απεργίες της ΠΝΟ και τις μετακινήσεις αθλητριών. Μετά την ήττα του Πανναξιακού οι μοναδικές αήττητες ομάδες στις εθνικές κατηγορίες του γυναικείου βόλεϊ είναι η ΑΕΚ και η Σταυρούπολη.

«Είπαμε να δώσουμε νέα γεύση στον Β΄όμιλο της Α2 γυναικών. Κάναμε πολύ καλή τακτική και είχαμε διάρκεια. Αλλιώς δεν κερδίζεις μια καλή ομάδα όπως είναι ο Πανναξιακός. Μπράβο στα κορίτσια της ομάδας μου. Έδειξαν πως αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και μέλλον», είπε στο volleynews.gr ο Κώστας Λιόσης.

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Μεταξά
Τα σετ: 1-3 (25-19, 23-25, 30-32, 20-25)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δερμάτης - Τουρσούγκας): Μουτζουρίδου, Καρπουζά, Εμμανουηλίδου, Σιώρη, Λαγουδάκη, Χατζηνικολάου, Κακουράτου (λ)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιώσης): Μιχαήλ, Ράγκου, Μάρκου, Μπέμπη, Κουτουζίδου, Χαρίση, Πασχάλη (λ), Φαλάτου, Φλέγκα, Καρακίτσου