1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
23-03-2015 00:07

Επέστρεψε στην Α2 η Νίκη Αλεξανδρούπολης

Στην Α2 Γυναικών επιστρέφει η Νίκη Αλεξανδρούπολης, η οποία παρά την ήττα από την ΑΕ Κομοτηνής, εξασφάλισε την άνοδο της. 

Σε ένα παιχνίδι όπου η Νίκη Αλεξανδρούπολης χρειαζόταν μόλις έναν βαθμό για να πανηγυρίσει την άνοδο, οι παίκτριες κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν εκεί και χάρισαν στιγμές συγκίνησης αλλά και ... άγχους με τις ανατροπές. 

Οι δυο ομάδες ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση της Β' Εθνικής με 51 βαθμούς, αλλά η Νίκη είχε κερδίσει με 3-1 σετ στην Κομοτηνή παίρνοντας καθαρό τρίποντο, με αποτέλεσμα να ευνοείται σε αυτήν την ισοβαθμία. Ως πρωταθλήτρια της περιφέρειας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. 

Τα σετ: 2-3 (25-23, 20-25, 25-18, 27-29, 10-15)

ΝΙΚΗ (Δήμητσας): Χαρισιάδου, Δεδούση, Καλογεροπούλου, Βενέτη, Λαμπρίδου, Νικολαϊδου, Λυμπεροπούλου (λ) / Μαρκίδου, Γίτση, Κωνσταντινίδου, Τσιακίρη, Αργύρη

ΑΕΚ (Κιοσσές): Σιούγγαρη, Παπαδοπούλου, Λυγγέρη Ε., Βασιλακοπούλου, Ιωαννίδου, Τριανταφυλλίδου, Μπογιατζή (λ) / Σουλτάνη, Τσούκα, Μπανιώτη, Λυγγέρη Γ., Τσιλίκα (λ)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ