Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2013 22:35

Η Ηλιούπολη πέρασε εύκολα από τη Λαμία με 3-0

Νικηφόρα πέρασε από τη Λαμία η φορμαρισμένη Ηλιούπολη. Οι αθλήτριες της Δήμητρας Λυκογιάννη ήταν ανώτερες σε όλους τους τομείς και δίκαια κέρδισαν τον αγώνα μαζί με το χειροκρότημα των φιλάθλων.
Από την άλλη πλευρά οι Λαμιώτισες φάνηκαν επηρεασμένες από τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την ομάδα την τελευταία εβδομάδα και ήταν ανταγωνιστικές μόνο στο δεύτερο σετ. Εκεί και ενώ η Ηλιούπολη προηγήθηκε με 19-8, αφυπνίστηκαν και παρά λίγο να πετύχουν μια επική ανατροπή, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (20-20). Στο σημείο εκείνο, η εμπειρία των φιλοξενούμενων καθάρισε το σετ με 25-23. Το σκορ στα άλλα σετ 25-14 και 25-18. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

O προπονητής της Λαμίας Ηλία Αγγέλη δήλωσε στο Star Κεντρικής Ελλάδας:: «Ήταν κακό παιχνίδι για μας. Ξέραμε πως η Ηλιούπολη έχει δυνατή ομάδα. Ενώ την είχαμε διαβάσει δεν λειτούργησε τίποτα καλά από την υποδοχή μέχρι το σέρβις. Όλη την εβδομάδα είχαμε προβλήματα αλλά δεν αποτελούν δικαιολογία. Ίσως εφησυχάσαμε από τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων. Θέλουμε πολύ δουλειά».

Η Δήμητρα Λυκογιάννη δήλωσε στο Star Κεντρικής Ελλάδας: «Παίζαμε με μια βασική απουσία. Δεν παίξαμε κι εμείς καλά. Μας δυσκόλεψε η Λαμία. Στόχος μας είναι η παραμονή και μια καλή πορεία».

Διαιτητές: Στάικος, Γιαννικόπουλος
Τα σετ: 0-3 (14-25, 23-25, 18-25)
ΓΣ ΛΑΜΙΑ (Αγγέλης): Ζαχαρή, Κουρτομανίτη, Δίπλαρη, Μιμίκου, Δημητρίου, Παλαιογιάννη, Κόντρα (λ), Καρατζίκου, Κουτσούκη, Κατσόγιαννου, Νέμτσα
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Λυκογιάννη): Μέξη, Χανδρή, Λουκατάρη, Κούρδογλου, Μπόκα, Ξένου, Βατουσιάδη (λ), Τσαγκόγιωργα (λ), Πατσομήτρου, Πανταζοπούλου.
 
Δείτε το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας: ΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link Φιλος του βολλευ Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 08:56 posted by Φιλος του βολλευ

    Προς την επιτροπη ορισμου 'μαζεψτε' αυτο το παλικαρι -πρωτο διαιτητη-διοτι θα κλεισει κανενε σπιτι αγανακτησμενου φιλαθλου!Μα καλα βρε ανθρωπε μου δυο φορες χτυπαει η μπαλα στην αντενα μπροστα σου και δεν το βλεπεις πως ειναι δυνατον να δεις αλλα σοβαροτερα και λεπτα σφαλματα???Εσεις που τον βαζεται να παιξει εθνικες κατηγοριες τον εχετε δει να παιζει???Δεν νομιζω...