1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2013 22:01

Νίκη του Πορφύρα χωρίς Γκούντα και παράπονα για Καραπουλάκη, Τραχαλάκη

Ο Πορφύρας πήρε δύσκολη νίκη στη Κρήτη επί του ΓΑΣ Μεσσαράς με 3-2 σετ σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Α2 γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε δύο φορές στο σοκ και πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ έχοντας όμως και παράπονα από τη διαιτησία. Οι παίκτριες της ομάδας αφιέρωσαν τις νίκες στον προπονητή τους Κώστα Γκούντα που λόγω προβλήματος υγείας δεν ακολούθησε την αποστολή. Αυτός ήταν και ο πρώτος βαθμός που πήρε η ομάδα της Κρήτης κι ελπίζει σε ένα θαύμα για να μείνει στην κατηγορία.

«Θυμίζουμε ότι είχαμε εκφράσει ζωηρά παράπονα για τις αποφάσεις αυτών των δύο διαιτητών στον αγώνα Χανιά--Πορφύρας 1-3 σετ, αλλά, με απορία μας είδαμε ότι, αν κι είχε δημιουργηθεί σχετικός θόρυβος, ορίσθηκαν και πάλι ακριβώς οι ίδιοι. Δεν είναι, τουλάχιστον, παράδοξο ή μήπως όχι;», αναφέρει το σάτι του Πορφύρα (http://porfyrasvolley.blogspot.gr)

Προπονήτρια και παίκτρια για τον Πορφύρα ήταν η Νίκη Μανωλάκου.

Διαιτητές: Καραπουλάκης, Τραχαλάκη

Τα σετ: 2-3 (17-25, 25-20, 12-25, 25-20, 05-15)

ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Ιωάννου): Ξαγοραράκη Β., Καλορμάκη, Χριστοδούλου, Ξαγοραράκη Γ., Τσαβολάκη, Καμπουράκη / Κοκαράκη (λ), Αποστολάκη, Χριστοδουλάκη.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ (-): Μανωλάκου, Μουστάκη, Μπαλλή, Καράκου, Παντζαρτζίδου, Δήμα / Γκούρα Α. (λ), Χαλβατζή, Γκούρα Π., Τσαμπούρη, Καράκου.

10 σχόλια

  • Comment Link vicky n Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 14:14 posted by vicky n

    Αν εμενα στο ηρακλειο δεν θα ειχα κυριε mickey?Γιατι δεν μας λετε ποιους οριζετε διαιτητες και ποιους προωθητε και με τι κριτηρια?????Ειστε επαρμενοι μεχρι εκει που δεν παει...κατεβειτε απ το καλαμι σας και αφηστε τα παιδια να παιξουν βολευ.και διαβαστε και λιγο πια ομαδα εχει τους περισσοτερους τιτλους μπας ..αλλα ετσι δικαιολογητε η εμπαθεια σας!Οσο και να μας πολεματε εμεις θα βγαινουμε εξω εσεις μονο μεσα!

  • Comment Link  Miljkovic7 Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 04:14 posted by Miljkovic7

    Είναι λογικό ότι στην Κρήτη που είναι πιο κλειστή κοινωνία και οι διαιτητές είναι από εκεί και γνωρίζονται με τους τοπικούς παράγοντες και τις παίκτριες, να μην είναι απολύτως αντικειμενικοί στα σφυρίγματά τους. Και ακόμα και στο βόλει που η εμπλοκή των διαιτητών δεν είναι μεγάλη, δυο-τρία σφαλτσοσφυρίγματα μπορούν ν'αλλάξουν τη ροή ενός σετ, μιας και οι αθλήτριες εκνευρίζονται και χάνουν τη συγκέντρωσή τους.

    Φαντάζομαι ότι στο συγκεκριμένο αγώνα που ο Πορφύρας δεν είχε και προπονητή, αυτό θα ήταν ακόμα πιο εύκολο να συμβεί.

    Δε λέω ότι έγινε κιόλας αλλά ξέρετε τι λένε, καλύτερα να σου βγει το μάτι...

    Είναι κρίμα πάντως σε μια χώρα που τον αθλητισμό δεν τον υπολογίζουμε καθόλου, αυτούς τους ελάχιστους που αποφασίζουν ν'ασχοληθούν με κάτι τόσο όμορφο όπως είναι το βόλεϊ και ο αθλητισμός γενικότερα, να τους βάζουμε σε τέτοιες διαδικασίες γιατί κάποιοι αποφασίζουν ότι πρέπει να επέμβουν κι εκεί...

  • Comment Link Νίκη Εφ. Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 00:04 posted by Νίκη Εφ.

    Αλήθεια πόσο μπορεί να επηρέασε η διαιτησία τα δύο σετ που χάθηκαν με 5 πόντους διαφορά; Δεν κρίθηκαν στον πόντο και πραγματικά οι διαιτησίες στην Κρήτη είναι καλές και φίλη vicky n. που έχεις βίντεο με αυτούς που δίνουν οδηγίες σε διαιτητές δημοσίευσε το να τους ξεμπροστιάσεις, βαρεθήκαμε σε αυτή τη χώρα την λάσπη και τις συγκαλύψεις...

    Η γκρίνια παραγόντων είναι παλιό φαινόμενο, είναι δεκτή και σεβαστή ο καθένας κρίνεται...

  • Comment Link Mickey Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 22:37 posted by Mickey

    Για πες μας κι αλλα Vicky!Θα ειχε πολυ ενδιαφερον να δουμε το video που λες οτι εχεις.Φαινεσαι να εχεις πολλα απωθημενα εκει στα Χανια που μενεις...

  • Comment Link vicky n. Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 20:48 posted by vicky n.

    ..ολοι εσεις προφανως δεν εχετε αντιμετωπισει την τρομοκρατια των διαιτητων στην Κρητη.Και δεν μιλαω για την κα Τραχαλακη που ειναι αξιοπρεπεστατη..Μιλαω για αυτους, τους ανωτερους της, που βρισκονται στην κερκιδα και δινουν οδηγιες για το τι θα σφυριξουν..αλλιως δεν προκειτε να ξανασφυριξουν!!!εχω και βιντεο αγωνα να δειτε συμπεριφορα διαιτητου.Να δειτε τι τραβαμε και ποιους πρεπει να γλυφουμε,γελειοτητα σε ολο το μεγαλειο της!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ