Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-03-2015 12:13

Συνεχίζει να ελπίζει η Πρέβεζα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 7/3 στις 5:30 μ.μ. στο ΔΑΚ ο κρίσιμος αγώνας μεταξύ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας και του Απόλλων Πατρών για την 20η αγωνιστική της Α2 Γυναικών.

Τα κορίτσια του Πολύκαρπου Ζήση σαφώς ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήραν ένα εύκολο τρίποντο και ιδιαίτερα σημαντικό για τη μάχη παραμονής στην Α2 γυναικών βόλει, αφού επικράτησαν με 3-0 σετ.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Φιλαθλητικού προηγήθηκαν πολύ νωρίς με 10-2, ενώ με συνεχόμενους άσους από σερβίς έκαναν πολύ γρήγορα το 23-15, ενώ πήραν το 1ο σετ 25-17 μετά από δυνατό καρφί της Μαγκλάρα.

Οι παίχτριες του Απόλλωνα Πατρών δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να προβάλλουν αντίσταση στον Φιλαθλητικό αν και μπήκαν δυναμικά 5-5, αλλά η αποφασιστικότητα για τη νίκη και το καθαρό μυαλό των κοριτσιών του Ζήση δε τους άφησε περιθώρια, χάνοντας και το 2-0 σετ με σκορ 25-14.

Το 3ο σετ ήταν ακόμη πιο εύκολη υπόθεση για τα κορίτσια της Πρέβεζας, αφού μετά το 10-1, ήρθε το 20-6 πολύ γρήγορα και το 25-8, παίρνοντας τον αγώνα σχετικά εύκολα με 3-0 σετ.

Η σημερινή νίκη του Φιλαθλητικού είναι η δεύτερη στο πρωτάθλημα και με ανεβασμένη ψυχολογία πλέον πάει στην επόμενη αγωνιστική στην έδρα του Μεσσηνιακού, ευελπιστώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα

Με ένα αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, τα κορίτσια του Φιλαθλητικού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ικανοποιώντας και το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚ για να στηρίξει την προσπάθεια τους..

Τα σετ: 3-0 ( 25-17, 25-14, 25-08).


ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήσης): Γιάγια, Μαγκλάρα Γ., Μαγκλάρα Χ., Παναγιωτίδου, Πεπόνη, Μπαρμπούδη, Σιούλα -λ / Λάσκαρη
ΑΠΟΛΛΩΝ (Σπυρόπουλος): Γιαννοπούλου, Κακαφώνη Γ. , Παπαγιάννη, Σουβαλιώτη, Αρβανιτοπούλου, Καρνάτσου, Κακαφώνη Ε. -λ

prvezatoday.gr