1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-03-2015 15:50

Το ΔΣ καλεί Αναστασίου για το καλό του ΖΑΟΝ

Συνεδρίασε το ΔΣ του ΖΑΟΝ με βασικό θέμα την παραίτηση του προέδρου Κώστα Αναστασίου και τα όσα ανέφερε στη γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα και αποφάσισε να τον καλέσει στην επόμενη συνεδρίαση (10/3) για να παρουσιάσει τις θέσεις του και να εξηγήσει τους λόγους της παραίτησης του. Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΖΑΟΝ:


«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΖΑΟΝ Κηφισιάς συνεδρίασε προκειμένου να τοποθετηθεί επί της παραίτησης του Προέδρου του και να αποφασίσει τις περαιτέρω κινήσεις που θα διασφαλίσουν την ομαλή πορεία του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Πρόεδρου και αποφάσισε να συνεδριάσει και πάλι την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015, παρόντος και του παραιτηθέντος Προέδρου.

Ειδικότερα, κατόπιν της διεξοδικής συζήτησης που έλαβε χώρα στο ΔΣ αποφασίστηκε να κληθεί ο παραιτηθής Πρόεδρος σε επόμενο ΔΣ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις περί των λόγων της παραιτήσεως του αφενός, αλλά και αφετέρου να διευκρινίσει σε ποια από τα μέλη του ΔΣ αναφέρθηκε δια των δηλώσεων του.

Κατόπιν αυτού το ΔΣ του Συλλόγου θα αποφανθεί για την περαιτέρω στάση του, η οποία θα καθοριστεί με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου και την προστασία της ιστορικής του πορείας», καταλήγει η ανακοίνωση.

1 σχόλιο

  • Comment Link elenaki Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 10:55 posted by elenaki

    MIA ΣΥΜΠΑΙΚΤΙΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ