Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-03-2015 17:12

Νίκη ανόδου για τον Άρη στο ντέρμπι (photos)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/ARHS/2014-15/aris-elpida folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/ARHS/2014-15/aris-elpida/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.
Για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών του τρίτου ομίλου ο πρωτοπόρος Άρης νίκησε με ανατροπή την Ελπίδα Αμπελοκήπων με σκορ 3 – 1 (24-26, 25-20, 25-13, 25-16).
Αν και προηγήθηκε η ομάδα των Αμπελοκήπων χωρίς το ανάλογο βάθος στον πάγκο της δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις  έμπειρες παίκτριες του Άρη, οι οποίες μετά το πρώτο σετ έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και νίκησαν δίκαια. Έτσι με ήττα αυτή η ομάδα της Ελπίδα τέθηκε εκτός τίτλου. Ωραίο θέαμα παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Ανέστης Πεταλίδης με εξαίρεση δύο μεμονωμένων φιλάθλων από τους νικητές όπου στο τέλος του αγώνα χάλασαν την ωραία ατμόσφαιρα.

Προς τιμή του πρόεδρου του Άρη Γιάννη Ρεντζεπέρη, ο οποίος μόλις τελείωσε ο αγώνας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για να μην διαταραχθούν οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων. Σίγουρα το μυαλό των κοριτσιών της Ελπίδας ήταν στο Τύρναβο όπου το Σάββατο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων θα αντιμετωπίσουν την μαχητική Ηλιούπολη στις 16:00. Την επόμενη αγωνιστική θα γίνουν οι σημαντικοί αγώνες χωρίς να αποκλείονται οι εκπλήξεις αλλά ο τίτλος ίσως κριθεί την τελευταία αγωνιστική μεταξύ των ομάδων Άρης - Αίας Ευόσμου.