1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2013 21:18

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΕΟΣ

Άλλο ένα τρίποντο για τον ΕΟΣ, που νίκησε αυτή τη φορά τον Ηρακλή Ιωαννίνων για την 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 των γυναικών. Το τελικό 3-1 (25-11, 20-25, 25-10, 25-15), ήρθε εύκολα και δίκαια για την ομάδα του Δημήτρη Σολκίδη που δεν άφησε περιθώρια σε κανένα σετ, εκτός του δεύτερου, πετυχαίνοντας έτσι την 13η νίκη της σε ισάριθμα ματς.

Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη

Ήταν, το σημείο στο οποίο τα κορίτσια του Κώστα Ζιώγου, βελτίωσαν αισθητά την υποδοχή τους και εκμεταλευόμενες την ¨κοιλιά¨ που έκανε στην απόδοση της, η γηπεδούχος ομάδα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Παρ' όλα αυτά, στο τρίτο και τέταρτο σετ, ο ΕΟΣ ήταν αυτός που έχουμε συνηθίσει σε κάθε παιχνίδι. Σοβαρός με καλό ρυθμό και απόδοση κατάφερε να πάρει μεγάλες διαφορές και να ολοκληρώσει το παιχνίδι με «καθαρή» νίκη. Να σημειωθεί η σημαντική απουσία του βασικού λίμπερο της ομάδας, Φλώρας Ιωαννίδου που όμως δε ζημίωσε αγωνιστικά τον ΕΟΣ, ο οποίος συνεχίζει στην πρώτη θέση με σαφή διαφορά από τη δεύτερη Νέα Γενεά. Για τα Γιάννενα η μάχη της παραμονής συνεχίζεται με παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική, πολύ σήμαντικό, απέναντι στον Αρίωνα.

Διαιτητές: Γιαννακάρα-Κωνσταντινίδης

Τα σετ: 25-11, 20-25, 25-10, 25-15

ΕΟΣ (Σολκίδης): Άγγου, Δημητριάδου, Κοκκινίδου, Καλούδη, Καλτουρμίδου, Αργυροπούλου / (λ) Γεωργιάδου, Μπούκα, Παπαβασιλείου, Μητσάνη

ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Ζιώγος): Φασούλη, Χαμπηλομάτη, Ασημακίδου, Καλαμαρίδου, Μπράγια, Παπακωνσταντίνου / Εργάτη (λ), Αδάμου, Χατζηγιαννάκου.

 

* Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση του Ηρακλή Ιωαννίνων με τον Ερμή Δράμας.

 

«Χαλαρώσαμε σε κάποιο σημείο, αλλά νικήσαμε»

Δημήτρης Σολκίδης (Προπονητής ΕΟΣ): «Άλλη μια νίκη για εμάς που δεν ήρθε δύσκολα, απλά σε κάποιο σημείο υποτιμήσαμε την αντίπαλη ομάδα και ισοφαριστήκαμε σε 1-1. Είχαμε από την αρχή του κάθε σετ την πρωτοπορία στο σκορ και δημιουργούσαμε διαφορά, που η αντίπαλη ομάδα στα τελειώματα, μάζευε κάπως, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Προχωρήσαμε με νίκη και συνεχίζουμε με ένα δύσκολο ματς, αυτό με τον Άρη. Ευελπιστώ να μην έχουμε απώλειες, καθώς παίζουμε σε μια έδρα που μας δυσκολεύει πάντα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ