1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-02-2015 13:43

Ανάσα παραμονής για την Πρέβεζα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατοστο ΔΑΚ Πρέβεζας ο αγώνας για την 18η αγωνιστική της Α2 Γυναικών Βόλει (2ος Όμιλος), ανάμεσα στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας και τον ΑΟ θριάμβου, με τις αθλήτριες του Φιλαθλητικού να λυγίζουν στο τάι- μπρέικ με 2-3 σετ.
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατοστο ΔΑΚ Πρέβεζας ο αγώνας για την 18η αγωνιστική της Α2 Γυναικών Βόλει (2ος Όμιλος), ανάμεσα στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας και τον ΑΟ θριάμβου, με τις αθλήτριες του Φιλαθλητικού να λυγίζουν στο τάι- μπρέικ με 2-3 σετ.

Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού ξεκίνησαν πολύ μουδιασμένα στο 1ο σετ αφού βρέθηκαν να χάνουν 3-7 με τον προπονητή τους να καλεί εσπευσμένα τάιμ- άουτ. Οι αθλήτριες του Θριάμβου κρατούσαν ένα μαξιλαράκι 5 πόντων στη μεγαλύτερη διάρκεια του 1ου σετ, το οποίο πήραν και δικαίως όντας καλύτερες αγωνιστικά με σκορ 21-25.

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι εξελίχτηκε σε πραγματικό ντέρμπι, αφού μπορεί οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού να βρέθηκαν πίσω στο σκορ( 6-10, 9-12, 10-15), αλλά επανήλθαν με μια πολύ καλή Παναγιωτίδου να καρφώνει με δεύτερη προσπάθεια κάνοντας το 19-20. Στη συνέχεια η Λάσκαρη με άσο από σέρβις ισοφαρίζει σε 24-24 και η Παναγιωτίδου με καρφί κάνει το 25-25, ξεσηκώνοντας την κερκίδα. Οι παίχτριες του Θρίαμβου όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα  και με 2 συνεχόμενους πόντους, έκαναν το 25-27 και το 0-2 σετ για το Θρίαμβο, χωρίς κανείς να περιμένει τη συνέχεια.

Το 3ο και το 4ο σετ ανήκε κυριολεκτικά στον Φιλαθλητικό. Στο 3ο σετ τα κορίτσια του Φιλαθλητικού προηγήθηκαν πολύ νωρίς 8-1 και μπορεί να ισοφαρίστηκαν (12-12, 13-13, 18-18) αλλά δε το έβαλαν κάτω. Οι αθλήτριες του Πολύκαρπου Ζήση πήραν το 3ο σετ με σκορ 25-21 και το 4ο σετ με 25-19, κάνοντας την ολική ανατροπή και ισοφαρίζοντας σε 2-2 μέσα σε πανηγυρισμούς, στέλνοντας το ματς στο τάι-μπρέικ.

Στο τάι- μπρέικ οι φιλοξενούμενες πήραν το ματς στις λεπτομέρειες με σκορ 15-9, κάνοντας το 2-3. Αξίζει όμως ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια του Φιλαθλητικού που δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αγγίζοντας μάλιστα και τη νίκη. Άλλωστε ο ένας βαθμός που πήραν μπορεί να σταθεί υπερπολύτιμος για τη συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξαν διαπληκτισμοί στις κερκίδες μεταξύ φιλάθλων του Φιλαθλητικού και του Θρίαμβου σχετικά με τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα. Μάλιστα υπήρχε και παρουσία της αστυνομίας, μετά από απαίτηση του διαιτητή για να συνεχίζει τον αγώνα.

Τα σετ:  2-3 (21-25, 25-27, 25-21, 25-19, 9-15)

ΠΡΕΒΕΖΑ(Ζήσης): Λάσκαρη, Μαγκλάρα Χ., Γιαγιά, Μαγκλάρα Γ., Παναγιωτίδου, Κουμάση, Κοσμίδου (λ) / Σιούλα (λ), Ντάκουλα
ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Σάκκουλα): Μουτζουρίδου, Αλιφιεράκη, Ζαχαρέα, Εικοσπεντίδου, Γκότση, Στρατίκη, Μαθιουδάκη (λ)

Prevezatoday.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ