1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2015 01:28

«Βράζει» ο Παγγεραγωτικός με την ΕΟΠΕ

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζουν ανοικτά πλέον προς την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Ο.ΠΕ. οι άνθρωποι του Παγγεραγωτικού, μετά τον ορισμό του εξ' αναβολής κόντρα στο ΖΑΟΝ στις 21:30 χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Άρθρο 6 παράγραφος 4) "Οι ώρες έναρξης των αγώνων καθορίζονται ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση μεταξύ των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, ως εξής: α) έως ώρα 16.00: εάν μία από τις δύο ομάδες είναι από νησί". Κάτι που στον αγώνα με τον ΖΑΟΝ πήγε... περίπατο!

Ο Πρόεδρος του Παγγεραγωτικού Βασίλης Ανδριώτης, σε επικοινωνία του με το "SL" διευκρίνισε πως απέστειλλε έγγραφο προς την Επιτροπή Πρωταθλήματος ζητώντας να οριστεί το ματς νωρίτερα, όμως δεν έλαβε την παραμικρή έγγραφη απάντηση, ενώ καταγγέλει πως σε επανειλημμένες οχλήσεις του προς την Ε.Ο.ΠΕ. συγκεκριμένο μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος του απάντησε πως "ή θα έρθεις να αγωνιστείς Τετάρτη βράδυ ή αλλιώς θα μηδενιστείς". Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το ότι ζήτησε εγγράφως την απάντηση, ο ίδιος παράγοντας της Επιτροπής Πρωταθλήματος αρνήθηκε κατηγορηματικά να ανταλλάξει αλληλογραφία τέτοιου είδους.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά. Η ηγεσία της Ε.Ο.ΠΕ. τι θέση παίρνει για το γεγονός ότι καταστρατηγούνται οι προκηρύξεις της; Ο Πρόεδρος κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης γιατί επιτρέπει σε μέλη Επιτροπών της Ομοσπονδίας να καταλύουν κάθε έννοια ισονομίας στις επίσημες διοργανώσεις της; Επιθυμούν τελικά την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρεια ή μήπως η συμμετοχή των νησιωτικών ομάδων αποτελεί "πρόβλημα", που προσπαθούν να το λύσουν παράγοντες συγκεκριμένων ομάδων, οι οποίοι συμμετέχουν ως μέλη Επιτροπών, με εκβιασμούς και κατακριτέες συμπεριφορές, που μάλιστα δεν καταδικάζονται από επίσημα χείλη;

Από το ρεπορτάζ του "SL" προκύπτει ότι ο Παγγεραγωτικός θα μπορούσε να μην ταξιδέψει καν στην Αθήνα για το παιχνίδι, εφεσιβάλλοντας στο ΑΣΕΑΔ το μηδενισμό που πιθανότατα θα του επέβαλλε η Ε.Ο.ΠΕ. Εξάλλου η προκήρυξη της Ομοσπονδίας είναι το μοναδικό έγγραφο που καθορίζει τους όρους, σύμφωνα με τους οποίους οφείλουν να διεξάγονται τα πρωταθλήματα. Και αυτοί οι όροι ισχύουν αμφίδρομα τόσο για τις ομάδες, όσο και για την ίδια την Ε.Ο.ΠΕ. Κάτι που έχει τη δυνατότητα να κάνει πάντως ακόμα και τώρα, εντός 48ώρου από τη λήξη του αγώνα. Βέβαια, το μόνο που μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα της Γέρας είναι η επανάληψη του ματς, με τίμημα να κάνει επιπρόσθετα έξοδα και μοναδικό κέρδος να εκθέσει την Ε.Ο.ΠΕ, σπάζοντας έτσι και τον "τσαμπουκά" της Επιτροπής Πρωταθλήματος, που οδηγεί το άθλημα σε επικίνδυνες ατραπούς.

Πηγή: sportlesvos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ