1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2014 21:58

Μπαμ κόντρα στο φαβορί από τον Ηλυσιακό (video)

Πέρα από την Α1 και οι ομάδες της Α2 βόλεϊ των γυναικών μπήκαν στη νέα σεζόν με τη χρονιά να κρύβει πολλές συγκινήσεις από την πρώτη κιόλας αγωνιστική με τις εκπλήξεις να μη λείπουν από το πρόγραμμα.

Η μεγαλύτερη από αυτές έγινε στα Ιλίσια, εκεί όπου ο Ηλυσιακός ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, ο οποίος έχει τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο, επικρατώντας με 3-2 σετ σε ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Τα κορίτσια του Αστέρα, με την Έλενα Χριστοδούλου να επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από δύο χρόνια, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και με τη Νούσια να κάνει τη ζημιά από τη θέση του σερβις κατάφεραν και πήραν μία διαφορά την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος και πήραν το σετ με 25-18.

Στο δεύτερο ο Ηλυσιακός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση εκμεταλλευόμενος τα λάθη που έκαναν οι φιλοξενούμενες σε κρίσιμα σημεία και με τις Σωτηρίου, Ράτκου και Μπέμπη να δίνουν λύσεις στη επίθεση. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο τρίτο σετ όπου πίεσαν από τη θέση του σερβις και κατάφεραν να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα.

Ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου κατάφερε να μπει πάλι στο παιχνίδι με τη Αντουβά να κάνει αυτή τη φορά τη ζημιά με το σέρβις της. Ωστόσο, ο Ηλυσιακός ήταν εκείνος που πανηγύρισε στο τέλος έπειτα από ένα λάθος των φιλοξενούμενων και ένα μπλοκ της Δασκαλοπούλου στην Μαλουσάρη.

Στο τέταρτο σετ οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες και πιο αποφασίστηκες με τις Νούσια και Φραγκιαδάκη να τελειώνουν τις μπάλες και έτσι το παιχνίδι πήγε στο τάι μπρεικ. Εκεί είχαμε ένα πραγματικό ντέρμπι όπου οι γηπεδούχες παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ να είναι εκείνες που στο τέλος χαμογέλασαν.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με 14-12, αλλά με ένα μπλοκ άουτ σε επίθεση της Μπέμπη και μια κόντρα μπάλα της Σωτηρίου ο Ηλυσιακός έμεινε ζωντανός. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με την Παπαστεργίου να δυσκολεύει τις φιλοξενούμενες με το σερβίς της. Η Ράτκου με μία δύσκολη επίθεση έκανε το 17-17, η Φραγκιαδάκη χρεώθηκε με παράβαση για να ακολουθήσει ένα μπλοκ από την Δασκαλοπούλου και να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Τα σετ: 3-2 (18-25, 25-22, 26-24, 19-25, 19-17)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιώσης): Ράγκου, Μάρκου, Μπέμπη, Σωτηρίου, Δασκαλοπούλου / Παπαστεργίου (λ), Καραγρηγορίου (λ), Βακαλοπούλου, Τσέλιου, Χαρίση

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μαλουσάρης): Αντουβά, Φραγκιαδάκη, Μαλουσάρη Ζ., Χριστοδούλου, Νούσια, Μαλουσάρη Ο. / Παπαδάκη (λ), Κοιλαδάκη, Χέλιου, Γεωργακοπούλου, Κουτροπούλου

 

Πηγή: sport24.gr 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ