1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2014 18:58

Ανδριώτης: «Προσπάθεια δύσκολη οικονομικά, να στηριχτούμε σε ντόπιους αθλητές» (video)

Για τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην ομάδα βόλεϊ του Παγγεραγωτικού, μίλησε στο volleynews.gr o πρόεδρος, και κύριος οικονομικός παράγοντας της ομάδας του Olive Press Παγγεραγωτικού, Βασίλης Ανδριώτης. Ένας άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό και την ομάδα, καθώς στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με την ομάδα του μπάσκετ.
«Πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Έχουμε δυσκολίες με την προετοιμασία, γιατί εδώ δεν υπάρχουν ομάδες να παίξουμε φιλικά, παίξαμε μόνο δύο την περασμένη εβδομάδα. Δεν έχουμε κάποιο αντίπαλο, ώστε να μπορέσει να δέσει η ομάδα, η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν στο πρόγραμμα, εμείς θα χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και ό,τι προκύψει. Πολλά χρόνια η ομάδα δεν είχε ανέβει σε εθνική κατηγορία, φέτος είναι πρώτη χρονιά, το γήπεδο γέμισε, θα δούμε όμως και στην πορεία του χρόνου πως θα είναι τα πράγματα. Εμείς έχουμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά στην ακαδημία με εξήντα παιδάκια, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και δικούς μας αθλητές σιγά σιγά, ώστε να μην πρέπει να παίρνουμε συνέχεια αθλητές από αλλού, θέλουμε στο μέλλον να παίζουν πιο πολύ ντόπιοι στην ομάδα. Έχουμε πολλές δυσκολίες οικονομικά, τα περισσότερα χρήματα για τις μετακινήσεις τα βάζω εγώ, και ό,τι μπορέσουμε να μαζέψουμε από μικροχορηγούς. Ο Δήμος δεν βοηθάει καθόλου, έχω μιλήσει μαζί του αλλά δεν είναι διατεθειμένος να βοηθήσει. Έχουμε τρεις αθλήτριες εκτός Μυτιλήνης, που πρέπει να καλύψουμε και τα έξοδα διαμονής τους. Κάνουμε έρευνα τώρα, κι εγώ δεν ήξερα πολλά από γυναικείο βόλεϊ, και οι φετινές επιλογές έγιναν περισσότερο από συστάσεις. Στον όμιλο νομίζω πιο δυνατές είναι οι ομάδες του Αστέρα Αγίου Δημητρίου με τον Ηρακλή Κηφισιάς, και μετά νομίζω ο Πανιώνιος με τον ΖΑΟΝ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ