1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-05-2014 14:53

«Καρδιοχτύπησε» αλλά έμεινε κατηγορία ο Ηρακλής Ιωαννίνων

Στο νήμα κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών η ομάδα του Ηρακλή Ιωαννίνων, που κέρδισε με 3-2 σετ τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Ο Ηρακλής χρειαζόταν έναν μόλις βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή, καθώς όλα έδειχναν πως ο Επίκουρος θα επικρατούσε εύκολα του ΓΣ Δράμας και ο ΓΣ Γρεβενών θα έπαιρνε το τρίποντο απέναντι στην αδιάφορη Νέα Γενιά. Τα αποτελέσματα στους άλλους δύο αγώνες ήταν τα αναμενόμενα, ωστόσο ο Ηρακλής καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους του, από τη στιγμή που οι παίκτριες του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου έδειξαν υπέρμετρο πάθος και μόνο αδιάφορες δεν εμφανίστηκαν στο παρκέ.

Ο Ηρακλής έκανε ιδανικό ξεκίνημα και με όπλο του το πολύ καλό σερβίς πήρε εύκολα το πρώτο σετ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Προβληματική υποδοχή και πολλά λάθη έδωσαν το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να πάρουν τα δύο επόμενα και να μετατρέψουν το παιχνίδι σε θρίλερ.

Τελικά, η εμπειρία των Μπράγια και Παπάζογλου, το «κρύο αίμα» της Δασκάλου και η κατάθεση ψυχής όλων των παικτριών σε συνδυασμό με τις βοήθειες από τον πάγκο, έφεραν την ισοφάριση και τον έναν βαθμό της παραμονής, με αθλήτριες και προπονητή να πανηγυρίζουν με δάκρυα στα μάτια βγάζοντας όλη την ένταση του αγώνα.
Στο τάι μπρέικ ο Ηρακλής κέρδισε εύκολα, καθώς οι φιλοξενούμενες δεν έδειξαν αγωνιστική διάθεση ανάλογη με τα προηγούμενα σετ, γεγονός που έδειξε πως μάλλον σκοπός τους δεν ήταν η νίκη, αλλά ο υποβιβασμός του Ηρακλή, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από τους πολλούς φίλους του βόλεϊ, οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Τα σετ: 3-2 (25-17, 20-25, 20-25, 25-21, 15-10)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Ζιώγος): Μπράγια, Ασημακίδου, Παπάζογλου, Χαμπηλομάτη, Δασκάλου, Καλύβα/ Αδάμου (λ), Σταύρου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Ζιώγου.
ΔΑΣΩ (Γεωργιάδης): Σεφεριάδου, Ασλανίδου, Μιχαλιού, Μπαχαράκη, Παυλίδου, Κουτσοκώστα/ Αλβανού (λ), Σιούγγαρη, Πανταζή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ