Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-04-2014 14:33

Παραίτηση Σπυριδάκη και εκλογές στον ΑΟ Θήρας

Ο Γενικός Αρχηγός του ΑΟ Θήρας, Γιώργος Σπυριδάκης παραιτήθηκε γιατί είναι υποψήφιος στις Δημότικές Εκλογές, ενώ έρχονται εκπλογές στον σύλλογο καθώς η θητεία του ΔΣ έληξε.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Α.Ο. Θήρας:

Σαντορίνη 25/4/14
Προς: ΜΜΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας συνήλθε την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Θήρας σε συνεδρίαση με σκοπό την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:


Θέμα 1ο – Αποδοχή παραίτησης μέλους του Δ.Σ.
Θέμα 2ο – Σύγκληση Τακτικής Συνέλευσης του Α.Ο. Θήρας και προκύρηξη εκλογών


Όσον αφορά το 1ο θέμα το Δ.Σ. έκανε δεκτή την παραίτηση του εώς τώρα Γενικού Αρχηγού και μέλους του Δ.Σ. κ. Σπυριδάκη Γεώργιου.
Λόγος της παραίτησης του κ. Σπυριδάκη είναι η συμμετοχή του αναφερόμενου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Όσον αφορά το 2ο θέμα ο Πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας, κ. Συνολάκης ανέφερε την βάση καταστατικού λήξη της θητείας του παρόντος Δ.Σ. και ζήτησε την σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Α.Ο. Θήρας με θέμα ''Απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. και διενέργεια εκλογών''.

Αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. να συγκαλεστεί η Τακτική Γενική Συνέλευση με σκοπό την συζήτηση του απολογισμού καθώς και η διενέργεια εκλογών την Τετάρτη 7/5/14 και ώρα 18.00 στην έδρα των γραφείων του Ομίλου τα οποία στεγάζονται στην επιχείρηση του κ. Συνολάκη Γεώργιου στον Καρτεράδο Θήρας.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Συνολάκης