Εκτυπώστε τη σελίδα
06-04-2014 00:35

Στην Α1 σε χρόνο ρεκόρ ο ΑΟ Θήρας

Την άνοδο του για πρώτη φόρα στην ιστορία του στην Α1 γυναικών, πανηγυρίζει από το βράδυ του Σαββάτου ο ΑΟ Θήρας.

Οι Σαντορινείς, με τη νίκη τους κόντρα στον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξασφάλισαν την ύστατη στιγμή την άνοδο, η οποία και πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους περίπου 500 φίλους, που ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα στην Αθήνα για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Να θυμίσουμε πως ο ΑΟ Θήρας ιδρύθηκε πριν μόλις 20 μήνες, ενώ κατάφερε να κερδίσει συνεχόμενες ανόδους, ανεβαίνοντας κατευθείαν από το τοπικό πρωτάθλημα στην Α2, και φέτος απευθείας στην Α1, αν και «σταχτοπούτα» στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η αγάπη του κόσμου της Σαντορίνης για την ομάδα αυτή, και το βόλεϊ έχει κεντρίσει τα βλέμματα όλου του κόσμου, ενώ πλέον οι Κυκλάδες θα εκπροσωπούνται από δύο ομάδες στην Α1 γυναικών, και από τρεις συνολικά στις μεγάλες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου και του Φοίνικα Σύρου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια εικόνα από το τι επικράτησε σήμερα στο κλειστό του Ιωνικού της Νέας Φιλαδέλφειας.

Media

9 σχόλια

  • Comment Link Aris. Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 15:11 posted by Aris.

    liakos .... εάν δεν μπορείς να καταλάβεις τι έγραψα τουλάχιστον μη σχολιάζεις άκυρα πράγματα .... Κατά τα άλλα συμφωνώ με τα όσα έγραψε ο σεμνός ... Η παρουσία της Μεμετζή είναι εγγύηση ότι η ομάδα θα μπορέσει να σταθεί στην κατηγορία χωρίς υπερβολικό κόστος ... το νησί είναι πλούσιο και χορηγίες εκ των έσω μπορούν να βρεθούν. Με 3 μεταγραφές εξάδας η ομάδα χτυπάει 5-6 θέση ... αλλά πρέπει οπωσδήποτε να γεμίσει το ρόστερ της γιατί του χρόνου οι απαιτήσεις και η πίεση αυξάνουν. Το σημαντικότερο είναι να διατηρηθεί αυτό το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και να μην αλλοιωθεί από ''ανομειωγενείς '' μεταγραφικές κινήσεις... και ο κόσμος να έχει υπομονή και να συνεχίσει να τη στηρίζει και στα δύσκολα που θα έρθουν. Συγχαρητήρια και εύχομαι να γίνει το νησί ο Έβρος των Κυκλάδων.

  • Comment Link Ροφος Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 13:41 posted by Ροφος

    Έχει πλάνο η κοουτς και θα αναπτύξει της υποδομές σε χρόνο ρεκόρ. Του χρόνου που θα ξεκινήσουν και οι ήττες να δούμε πόσο κόσμο θα μαζεύετε. Εδώ θα είμαστε! Όσο για κάποιον που μιλάει για την διαιτησία έχει απόλυτο δίκιο η Σαντορίνη είχε πάντα καλές διαιτησίες και δεν είναι τύχεο. Τα γνωστά ζευγαρακια της διαιτησίας έκαναν μίνι διακοπές.

  • Comment Link liakos Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 08:48 posted by liakos

    Βρε ουστ nikosss-Sufis-Aris Αθηναιοκεντριστές. Σας χάλασε που δεν ανέβηκε μια ομάδα Αθήνας σε Α1 και θα κουραστουν οι καλομαθημένοι σε ένα ταξιδάκι. Ακόμα και σε μια τόσο ιστορική στιγμή για ένα νησί που προσπαθεί να φτιάξει τον αθλητισμό του κάποιοι κακεντρεχείς του πληκτρολογίου δεν θα μας την χαλάσουν. Σε κάθε αγώνα 600-800 άτομα στο γήπεδο και μεταξύ τους 200 παιδάκια.
    Αυτό είναι το κέρδος μας.
    Συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας
    ΜΕΜΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΣ και φυσικά στις παίκτριες

  • Comment Link Rossonero Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 06:11 posted by Rossonero

    ένα μεγάλο μπράβο στην Σαντορίνη!!!!! Ανέβηκε δίκαια ( όσο κ αν κλαίγονται κάποιοι) αλλά τώρα είναι τα δύσκολα.Κυρίως απο οικονομικής πλευράς αλλά κ απο άποψη υποδομών κ υλικού . Γιατι ομάδες που δεν είχαν υποδομές δεν άντεξαν κ πολύ . Δεν είναι εύκολο να παίρνεις 10 παίχτες κάθε χρόνο , οπότε καλές οι χαρες κ τα πανηγύρια αλλά τωρα θέλει μυαλό κ δουλειά...

  • Comment Link Σεμνός Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 21:19 posted by Σεμνός

    Καταρχάς μπράβο στον Α.Ο. Θήρας, στη διοίκηση, στην ομάδα αλλά και στον κόσμο που είναι πραγματικά....εκρηκτικός!

    Το ότι τον Α.Ο. Θήρα το βλέπουν πολλοί στην ΕΟΠΕ με καλό μάτι δεν είναι παράξενο : με το που έγινε εκεί το κλειστό, η Σαντορίνη πήρε αμέσως μεγάλες διοργανώσεις (τις οποίες έφερε εις πέρας με επιτυχία), ενώ επικοινωνιακά η πρόοδος μιας επαρχιωτικης ομάδας ενισχύει την Ε.Ο.ΠΕ. και τη θεωρία της περί ανάπτυξης του βολεϊ στην επαρχία (μη δείτε προσεχώς και καμία γενική συνέλευση εκεί ). Σίγουρα το όνομα της Μεμετζή επικοινωνιακά βοηθάει στο να έρθουν καλές αθλήτριες (ήδη άλλωστε πολλές αθλήτριες και οχι μόνο παρακαλανε για να πανε στο συγκεκριμενο σωματειο).

    Άλλο θετικό είναι ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, σοβαροί επιχειρηματίες, που στηρίζουν οικονομικά και ηθικά την ομάδα. Και ας μη ξεχνάμε ότι λόγω της τρέλας στο νησί με το beach volley υπάρχει μια σχετική εξοικείωση του κόσμου με το άθλημα.

    Δεν ξέρουμε κατά πόσο όλα αυτά αρκούν για την καθιέρωση στην Α1 όπου το "παιχνίδι" παίζεται αλλιώς, αν και έτσι όπως έχει πέσει το επίπεδο μπορεί άνετα να κάτσει για πολλά χρόνια.

    Ένα ερώτημα είναι κατά πόσο μπορούν να γίνουν υποδομές ώστε να έχει η όλη προσπάθεια το απαραίτητο βάθος που χρειάζεται. Και αυτό γιατί η άνοδος ήρθε πολύ απότομα, σχετικά εύκολα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα όπως φαίνεται. Χρειαζεται προσοχη για να μην ερθει με αναλογη ταχυτητα η πτωση.

    Καλή συνέχεια στον ΑΟ ΘΗΡΑΣ