Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
13-03-2014 19:40

Με το ένα πόδι στην Α1 το Ανατόλια

Με την αναμέτρηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα στο Ανατόλια και τον Ναύαρχο Βότση άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α2 Γυναικών. Η γηπεδούχος ομάδα επιβλήθηκε με 3-0 (25-19, 25-12, 25-21) και διεύρυνε τη διαφορά της από τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη.

Μέτριο ήταν το θέαμα από τις δύο ομάδες με το Ανατόλια να παίζει καλύτερα, με καλή συνοχή των παικτριών του, υψηλά ποσοστά στην επίθεση αλλά και καλό μπλοκ. Η ομάδα του Ναύαρχου προσπάθησε να δείξει ένα άλλο πρόσωπο αλλά είχε πρόβλημα στο μπλοκ και με χαμηλά ποσοστά από τις επιθετικές του. Από τον Βότση δεν έπαιξε η Λίτσα Χατζηεφραίμογλου λόγω τραυματισμού. Στο τέλος του αγώνα γλυκά κέρασε στις συμπαίκτριές της η παίκτρια του Ανατόλια Ρίτα Καλτουρμίδου για τα γενέθλιά της


ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τζιουμάκας): Χαλιαμπάλια, Κανταρτζή, Τσοπούλου, Νικολαϊδου, Ζαμπουρλή, Μπούρα, Καλούδη, Παππά, Καλτουρμίδου, Τσιούκαρη, Χοτοκουρίδου, Ρειζόγλου.
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Δεληγιάννη): Ναλμπάντογλου, Αγγελοπούλου, Καραγιαννοπούλου, Γκολέμα, Καψαμπέλη, Παπαφωτίου, Τσομπανίδου, Λυκούδη, Σάγκοβιτς, Λίτσιου, Κώστα, Μαναβή.

Γιωργος Γκολέμας