Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-03-2014 20:18

«Σκούπισε» την ΕΑΛ και κοιτάζει το ντέρμπι με την Ηλιούπολη ο ΖΑΟΝ

Μια ανάσα από την κορυφή του δευτέρου ομίλου είναι πλέον ο ΖΑΟΝ, ο οποίος κέρδισε εντός έδρας την ΕΑ Λαρίσης και μείωσε τη διαφορά με την πρώτη Ηλιούπολη. Η ομάδα του Δήμου Κυριαζή έπαιξε καλό βόλεϊ και πήρε μία σημαντική νίκη που την φέρνει πιο κοντά στην άνοδο και στις παλιές δόξες. Ο ΖΑΟΝ στοχεύει πλέον στην κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.
Το πρώτο σετ ξεκίνησε εύκολα αλλά δεν συνέχισε το ίδιο για το ΖΑΟΝ που έχτισε μία διαφορά 6-7 πόντων από την ΕΑΛ, την οποία όμως έχασε στη συνέχεια. Η Σπανού με τα σερβίς της (3 άσσοι) έκανε το 6-1, και ενώ η ΕΑΛ υστερούσε στην υποδοχή τη βελτίωσε μετά το 8-2, και ταυτόχρονα χάλασε και η υποδοχή του ΖΑΟΝ. Οι Λαρισαίες πλησίασαν στο 13-11, στο 16-14 και το σετ συνεχιζόταν με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά 2-3 πόντων. Το 1-0 καθυστέρησε για λίγο αφού μία λάθος επίθεση από τη Φιλιπιόνκοβα και η υπόδειξη λάθος θέσεων έδωσε 2 πόντους στην ομάδα του Πέτρου Πνάκα. Το σετ μπολ πήρε η Φιλιπιόνκοβα κάνοντας το 25-23.
 
Στο δεύτερο σετ η ΕΑΛ παρουσιάστηκε αρκετά καλύτερη, αφού διόρθωσε τα λάθη του πρώτου, έδωσε μεγαλύτερη δύναμη στο σέρβις και βελτίωσε την υποδοχή της. Προηγήθηκε με 4 πόντους διαφορά (4-8), τους αύξησε στους 8, αλλά μετά το 13-18 ο ΖΑΟΝ μείωσε τη διαφορά κυρίως με τα μπλοκ της Αυγοκλούρη και τις επιθέσεις των Σπανού και Φιλιπιόνκοβα. Ένα σερί σέρβις από την Κουτσογιάννη έφερε την ισοπαλία για την ομάδα του Πέτρου Πνάκα, με 20-25. 
 
Στο τρίτο σετ χαρακτηρίστηκε πολύ περισσότερο από τα νεύρα παρά από το αγωνιστικό κομμάτι. Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν στο 10-10 όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε κόκκινη κάρτα στην Κουτσογιάννη για διαμαρτυρίες και απέβαλε τον έφορο της ομάδας. Κάτι παρόμοιο έγινε και στο 16-15 όταν κόκκινη κάρτα πήρε η Κουτσογιάννη. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο σε όλη τη διάρκεια του σετ, έφτασαν μαζί στο 18-18, οι 2 άσσοι της Καντάρη έκαναν το 20-18, η ΕΑΛ πλησίασε ξανά και το σετ πήγε στο ΖΑΟΝ που έκανε το 25-23 με τις επιθέσεις των Σπανού και Κόνιαρη. Λίγο πριν ξεκινήσει το τέταρτο σετ η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε κι άλλο, αφού οι παίκτριες της ΕΑΛ αποφάσισαν να απαντήσουν στους φίλους του ΖΑΟΝ με λόγια αλλά και χειρονομίες και το παιχνίδι να καθυστερεί για λίγα λεπτά. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews οι διαιτητές της αναμέτρησης θεωρούν πως τήρησαν το γράμμα του νόμου για να παιχτεί ένα ωραίο παιχνίδι.
 
Το τέταρτο σετ ήταν καθαρά θέμα του ΖΑΟΝ αφού σε όλη τη διάρκεια ήταν μπροστά με μεγάλη διαφορά. Τα μπλοκ των Φιλιπιόνκοβα και Βιττωράτου έδωσαν τη νίκη στο ΖΑΟΝ. 
 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μάλφας, Ζώης
 
ΤΑ ΣΕΤ: 3-1 (25-23, 20-25, 25-23, 25-14)
 
ΖΑΟΝ (Κυριαζής): Βιττωράτου, Φιλιπιόνκοβα, Κόνιαρη, Αυγοκλούρη, Καντάρη/ Ξηντάρα (λ)
ΕΑ Λαρίσης (Πνάκας): Παπαστεργίου, Λίτσιου, Κουτσογιάννη, Μπέη, Νατσίδου, Τουσιούδη/ Καματσέλου (Αλλαγές: Τίκα, Κοντονάσιου, Τάση, Γεροκώστα)
 
 
 
 

5 σχόλια

  • Comment Link ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 22:03 posted by ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ

    ΕΛΕΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΣΤΟ 10 10 ΔΙΠΛΗ ΜΠΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

  • Comment Link CilMar Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 12:30 posted by CilMar

    Aς γελάσουμε!!!Κάνουν το παιχνίδι μπάχαλο και κάνουν και δηλώσεις μετά οι διαιτητές που δεν κάνουν ποτέ λάθη!!!!!!!!!

  • Comment Link Ελ.Δημ. Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 11:35 posted by Ελ.Δημ.

    Ο ανθρωπος εχει απιστευτο κομπλεξ -πλην των νησιων που περναει καλα- με τις επαρχιακες ομαδες που βγαζει αυτο το μενος του και την κακια του οταν τις παιζει στο λεκανοπεδιο!Συγχαρητηρια σε οσους τον σπρωχνουνε αλλα να ξερουνε οτι το παλικαρι δεν το εχει και κανει μονο για δημοσιες σχεσεις...

  • Comment Link Γιάννης Μ. Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 07:34 posted by Γιάννης Μ.

    Θα τιμωρήσει ο αρχιδιαιτητής τον προστατευόμενο του για τις δηλώσεις , αφού απαγορεύεται από τον κανονισμό, ή θα κάνει το κορόιδο να τον γλιτώσει???

  • Comment Link stam.m Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 19:32 posted by stam.m

    Μπραβο ο Μαλφας κανει και δηλωσεις!!!Που εχει καταντησει η κακομοιρη διαιτησια με τα 'φυντανια'του αρχιδιαιτητη!!!