1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-03-2014 15:30

Θέλει νίκη... ανόδου ο ΑΟ Θήρας

O Α.Ο. Θήρας ερχόμενος από τη μεγάλη νίκη μέσα στο Παναγιώτης Σαλπέας απέναντι στην ομάδα του Πορφύρα με 0-3 υποδέχεται την δυνατή ομάδα του Ηλυσιακού με στόχο την νίκη αλλά και να μην δεχθεί στο παθητικό του 2 σετ που θα σημάνει και απώλεια βαθμού.

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος του Α' ομίλου της Α2 Γυναικών η ομάδα της Σαντορίνης προηγείται στη βαθμολογίας μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στον Πειραιά, έχοντας 37 βαθμούς, νιώθοντας την ανάσα της Θέτιδος Βούλας που κέρδισε εύκολα την ΓΕ Ηρακλείου την προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας 36 βαθμούς.

Δύο τα ζητούμενα

Και αυτή την αγωνιστική τα ζητούμενα είναι δύο, κατ' αρχάς να κερδίσει τον Ηλυσιακό και σε δεύτερη φάση να κερδίσει χωρίς να χάσει 2 σετ που αυτόματα σημαίνει και απώλεια βαθμού. Πετυχαίνοντας τους δύο στόχους σημαίνει ότι και την άλλη αγωνιστική θα μπορεί να είναι σε θέση οδηγού για την διεκδίκηση της ανόδου στην Α1 Κατηγορία Γυναικών.

Ο Ηλυσιακός προέρχεται από μια εύκολη νίκη απέναντι στον Παπάγου με 3-0 και με συνδιασμό την ήττα του Πορφύρα από τον ΑΟ Θήρας πλασαρίστηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς.


Ηφαίστειο το ΔΑΠΠΟΣ

Ο κόσμος του ΑΟ Θήρας φέτος έχει κάνει αισθητή τη παρουσία του στο χώρο της Α2 Γυναικών και συζητείται ακόμα και στα σαλόνια της Α1, έτσι άπαντες γνωρίζουν ότι το ΔΑΠΠΟΣ έχει εξελιχθεί σε δεύτερο ηφαίστειο στο νησί που σε κάθε εντός έδρας αγώνα 700 με 800 άτομα γεμίζουν το παλατάκι της Σαντορίνης μετατρέποντάς την σε καυτή έδρα.

Πηγή: thirasport.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ