1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-02-2014 12:51

Εξ αναβολής νίκη του Άρη

Στο εξ αναβολής παιχνίδι του πρώτου γύρου για τον τρίτο όμιλο της Α2 γυναικών, ο Άρης νίκησε την Ελπίδα Αμπελοκήπων με 3-1. Οι κίτρινες προηγήθηκαν πολύ εύκολα με 2-0, αλλά στη συνέχεια... χαλάρωσαν και η Ελπίδα πήρε το τρίτο σετ. Το παιχνίδι ξαφνικά έγινε ντέρμπι και η αγωνία χτύπησε κόκκινο στο τέταρτο σετ μέχρι τελικά ο Άρης φτάσει στη νίκη.

Ο Φρέντι Μπρουκς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρακολούθησε την ομάδα του από την κερκίδα, ενώ με τη νίκη αυτή η ομάδα ελπίζει σε παραπάτημα του Ανατόλια για …τροχιά ανόδου. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω του τραγικού περιστατικού με τον χαμό του Γιώργου Περσιανλή

Τα σετ:  3-1 (25-14, 25-10, 20-25, 33-31)

ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτζα, Ιακωβίδου(λ), Μπολέτου Μ., Μπολέτου Αικ., Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Χατζηελευθερίου Δρακουλίδου, Δέμπη
ΑΡΗΣ(Μοσχοφίδης): Ωρολογοπούλου, Κοτέογλου, Καλανταρίδου, Βελίκοβα, Γάτση, Δαουλτζόγλου/ Διαμαντή (λ)/ Κοσμά, Μέλκα, Μοδιώτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ