Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-02-2014 18:57

Μεγάλη ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ για ΑΓΣΙ (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/AGSI/2013-14/agsi-drama folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/AGSI/2013-14/agsi-drama/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Νίκη μετά από πολλές αγωνιστικές και μάλιστα στο τάι-μπρέικ για την ομάδα γυναικών του ΑΓΣΙ η οποία επικράτησε του ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ με 3-2 σετ.

Σε ένα παιχνίδι που αρχικά έδειχνε να μοιάζει χαμένο για τον ΑΓΣΙ, αφού η ομάδα της Δράμας προηγήθηκε με 2-0 σετ, είχε τελικά αίσιο τέλος με τα κορίτσια του ΑΓΣΙ να παίρνουν τελικά την πολυπόθητη νίκη ψυχολογίας.

Στο πρώτο σετ η ομάδα των γυναικών του ΑΓΣΙ δεν υπήρχε στο γήπεδο πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του ΓΣ Δράμας η οποία έκανε πραγματικά ότι ήθελε με αποτέλεσμα να πάρει το σετ πολύ εύκολα με 14-25.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα του ΑΓΣΙ βελτιώθηκε ελάχιστα. Η κακή υποδοχή σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Δράμας να πάρει το σετ σχετικά εύκολα με 18-25.

Από το σημείο αυτό και μετά και αφού τα άκουσαν για τα καλά τα κορίτσια του ΑΓΣΙ στην ανάπαυλα του δεύτερου σετ μπήκαν με διαφορετικό χαρακτήρα και αντέστρεψαν την πράγματι πολύ κακή εικόνα που είχαν μέχρι εκείνο το σημείο.

Με διάρκεια στο παιχνίδι τους καλή άμυνα και πολλές τελειωμένες επιθέσεις κατάφεραν να κυριαρχήσουν πραγματικά μέσα στο γήπεδο και να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό.

Με τη 16χρονη Θάλεια Μπόζιου να κάνει ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια και να βοηθά τα μέγιστα, με τις επιθετικές της ενέργειες αλλά και τα πολλά μπλοκ που συμμετείχε, την ομάδα του ΑΓΣΙ σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση των λαθών από όλες τις αθλήτριες έδωσαν την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του ΑΓΣΙ με 3-2 σετ.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ότι η νίκη για τον ΑΓΣΙ, η οποία παρεμπιπτόντως έχανε συνεχώς τις τελευταίες αγωνιστικές, ήρθε με πλήρη ανατροπή του σκηνικού αφού κατάφερε να κάνει το 0-2 στα σετ σε 3-2 πράγμα πολύ δύσκολο για μια ομάδα η οποία δεν είχε ψυχολογία νικητή.

Διαιτητές: Πετούσης–Μπαγκλέσης–Παυλάκης

Τα σετ: 14-25, 18-25, 25-13, 25-20, 15-10.

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(Ζαρκαλής): Λάγκα, Τσαβδάρη, Μπόζιου, Καραφουλίδου, Αθανασόπουλου, Μαγκλάρα, Γιώτη(λ), Τσελίκη, Παππά, Χαρατζόγλου.

ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ(Ηλιόπουλος): Μπογατίνη, Ηλιοπούλου Α., Φωτεινόζογλου, Καγκαδάκη, Βογιατζή(λ), Σουιτσμέ, Παπαδοπούλου, Σεπαρδάνη, Ηλιοπούλου Ε., Ανδρέογλου.