1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2014 16:19

Εύκολη νίκη για τον Αίαντα και «σκούρα τα πράγματα» για τη Νίκη στην μετά... Τεκτονίδη εποχή

Η Νίκη γνώρισε την ήττα με 0-3 από τον Αίαντα στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής για τον 3ο Όμιλο της Α2 Γυναικών και έτσι πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της μετά Τεκτονίδη εποχής, με τον Κωνσταντινίδη να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα της Νίκη, μιας και προηγήθηκε με 9-7. Στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την απόδοση της και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν σε 16-16 και έπειτα να φτάσουν στην κατάκτηση του σετ με 21-25. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Ευόσμου μπήκε αποφασισμένη από την αρχή, καταφέρνοντας να προηγηθεί της Νίκης με 7-12 και 14-20, εκμεταλλευόμενη και τα πολλά αβίαστα λάθη των γηπεδούχων σε άμυνα και επίθεση. Έτσι το σετ ολοκληρώθηκε στο 17-25 με το Αίαντα να είναι σαφώς ανώτερος αγωνιστικά από τη Νίκη.

Το τρίτο εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τις γηπεδούχες να προηγούνται 10-7 και 16-14. Όμως εκεί άλλαξε η εικόνα στο σετ, με την ομάδα του Ευόσμου να καταφέρνει σε πρώτη φάση να ισοφαρίσει 17-17 και στη συνέχεια να τη βρίσκει μπροστά στο σκορ 22-23. Εκεί η ομάδα της Αλεξανδρούπολης λόγω δύο σημαντικών λαθών από τους διαιτητές, για τα οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα κόσμος και διοίκηση, αλλά και εξαιτίας του άγχους των αθλητριών της Νίκης, ήρθε η ήττα με το τελικό 22-25 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Πλέον η Νίκη πρέπει να διεκδικήσει επειγόντως νίκες και βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια, καθώς όσο περνούν οι αγώνες χωρίς να κερδίζει τόσο αυξάνεται η πίεση και μειώνονται οι πιθανότητες για παραμονή στην Α2 Κατηγορία. 
 
Τα σετ: 0-3 (21-25, 17-25, 22-25)

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κωνσταντινίδης): Τζιογκίδου, Λαμπροπούλου, Λαμπρίδου, Βαρελά, Καραμπαλή, Καλογεροπούλου/ Λυμπεροπούλου (λ),  Δεδούση, Σιρδάρη, Βενέτη, Τσιακίρη, Βενέτη, Παπάζογλου

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γαβαλά): Τοσουνίδου, Αποστολίδου, Ξενιτιάδου, Χριστινίδου, Κούση, Καλανταρίδου/ Ακριτίδου (λ),  Νικολαΐδου, Τορλαχίδου, Γρηγορίου, Ορφανίδου, Γλυκίδου

Πηγή: thrakisports.gr

2 σχόλια

  • Comment Link Επεσε... Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 08:03 posted by Επεσε...

    Ευτυχώς που είσαστε ιστοσελίδα της Θράκης... Ο Τεκτονίδης δεν ήταν στον πάγκο ούτε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Οσο για τα δύσκολα... έχουν περάσει: η Νίκη έπεσε ήδη μαζί τη Δράμα και τον ΑΓΣΙ. Απομένει να δούμε αν θα γλυτώσουν τα Γρεβενά

  • Comment Link tsouxtras Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 20:05 posted by tsouxtras

    Δύσκολα στην μετά Τεκτονίδη εποχή??
    Γιατί? επί Τεκτονίδη ηταν εύκολα???
    Α ΡΕ ΤΙ ΛΕΝΕ..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ