1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-02-2014 13:25

Τέλος ο Τεκτονίδης από τη Νίκη

Παρελθόν από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης αποτελεί ο μέχρι πρότινος τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Τεκτονίδης. Το διαζύγιο, που δημοσιοποιείται ανήμερα του... Αγίου Βαλεντίνου, εκδόθηκε σε φιλικό κλίμα, αν κρίνει κανείς από την ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου προς τον προπονητή, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα.
«Το Δ.Σ. και οι αθλήτριες  του Γ.Σ.Γ. “Νίκη Αλεξανδρούπολης” ευχαριστούν  θερμά τον προπονητή κύριο Γιώργο Τεκτονίδη για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο. Τα καθήκοντα του προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης».

6 σχόλια

  • Comment Link volley fan Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 19:11 posted by volley fan

    Αποκλείεται δηλαδή να τέλειωσαν τις σπουδές τους και να έφυγαν, να διαβάζουν για Πανελλαδικές ή να αλλάξανε άθλημα??? Λέω εγώ τώρα... Αν ξέρατε έστω και λίγο την ποιότητα αυτού του ανθρώπου και τη σχέση που είχε με ΟΛΑ τα κορίτσια, σίγουρα δε θα τα γράφατε αυτά.

  • Comment Link έθνικ4ever Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 13:46 posted by έθνικ4ever

    Εγώ είπα ότι μάλωσε με τις μισές παίκτριες και πέρυσι όχι φέτος.Φέτος άλλαξε σχεδόν όλη η ομάδα έφυγαν οι παίκτριες που μάλωσε μαζί τους.Την Κεπεσίδου την θυμάσαι πολύ καλή ήταν ,μάλωσε μαζί της και έφυγε άντε τώρα να ξαναβρούν τόσο καλή διαγώνια!!!

  • Comment Link ματι Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 08:57 posted by ματι

    Οντως δεν στεκουν αυτα γιατι ετυχε να δω κάτι.Τελευταια αγωνιστικη πριν τα χριστουγεννα οι παίκτριες κάνανε δώρο στον προπονητή και στον έφορο της Νικης.Ποιες παίκτριες το κάνουν αυτο αν ειναι δυσαρεστημενες?

  • Comment Link volley fan Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 16:02 posted by volley fan

    Τι ανυπόστατες βλακείες λέτε μωρέ? Ποιος ήρθε σε ρήξη με τις μισές παίκτριες της ομάδας??? Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή!!!
    Ο Τεκτονίδης στο τιμόνι της ομάδας, ήταν αυτός που την ανέβασε Α2 και την οδήγησε ψηλά. Αν ήθελε να προστατεύσει το ΕΓΩ του, δε θα είχε ανανεώσει καν! Όμως, παρά τις τεράστιες δυσκολίες και ενώ τις γνώριζε, έμεινε και πάλεψε για 15 ολόκληρες αγωνιστικές!!!
    Το πάθος για τη νίκη είναι αυτό που τραβάει μια ομάδα μπροστά. Εγωισμοί, απάθεια, αδιαφορία και έλλειψη αγωνιστικότητας φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Και αυτός ο άνθρωπος μέσα από τη διαδρομή του στο χώρο αυτό, έχει αποδείξει πως και πάθος έχει και μεράκι για δουλειά. Και δεν έχει ανάγκη να αποδείξει ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ας κάτσει λοιπόν ο καθένας να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες και ας σταματήσουν όλοι να εκτοξεύουν κατηγορίες εκ του ασφαλούς. Αν μη τι άλλο ας δείξουμε σεβασμό σ’ένα σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο.
    Και όλα αυτά όχι ως απάντηση σε κακεντρεχείς και κακοπροαίρετους, αλλά ως ενημέρωση σε όσους τύχει να το διαβάσουν.

  • Comment Link έθνικ4ever Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 07:56 posted by έθνικ4ever

    Δίκιο έχεις φίλε αλλά όταν δεν έχει τι να κάνει στην Αλεξανδρούπολη έρχεται στη Νίκη
    την ανεβάζει στην Α2 και μετά σαν καλός κύριος που είναι έρχεται σε ρήξη με τις μισές παίκτριες φτάνει την ομάδα στην 4η θέση και μετά πάει χάλια και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!!!Αλλά και ο Κωνσταντινίδης είναι καλός ασχολείται καιρό με την ομάδα και γνωρίζει τις παίκτριες.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ