1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2014 19:35

«Διπλό» της Ελπίδας στην Πολίχνη, 3-0 τον Επίκουρο

Για άλλο ένα παιχνίδι, τα κορίτσια της Ελπίδας, έφυγαν με χαμόγελο από το γήπεδο, καθώς νίκησαν και πάλι, αυτή τη φορά την ομάδα του Επίκουρου με 0-3, στην Πολίχνη.

 Το παιχνίδι στο "Αλέξανδρος Νικολαϊδης" ήταν ντέρμπι πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του. Το τελικό 0-3 είναι δίκαιο και φανέρωσε την ανωτερότητα της Ελπίδας, αλλά ήρθε δύσκολα και στις λεπτομέρειες. Ο Επίκουρος ξεκίνησε δυνατά, αλλά τα κορίτσια της Ελπίδας ισορρόπησαν γρήγορα το πρώτο σετ με αποτέλεσμα να φτάσουν πόντο- πόντο ως το τέλος. Εκεί, με οδηγό το μπλοκ, η ομάδα των Αμπελοκήπων, προηγήθηκε με 0-1. Στο επόμενα δύο σετ, η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη, πήρε και διατήρησε ένα μικρό προβάδισμα κατορθώνοντας να το κρατήσει ως το τέλος, παίρνοντας στα κρίσιμα σημεία, πολύτιμες βοήθειες από τον πάγκο από τις Νώτη και Σουπιώνη.

Το τελικό 0-3 άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας, που χωρίς την Άντζελα Δέμπη (ξεκουράστηκε ενόψει final4 νεανίδων) είδε την Ελπίδα να κερδίζει τρίτο συνεχές εκτός έδρας παιχνίδι (Γιάννενα, Γρεβενά τα δύο προηγούμενα) και να συνεχίζει να είναι εντός στόχων, έχοντας παράλληλα ένα από τα πιο νεανικά και πλήρη ρόστερ.

Διαιτητές: Μπουκουβάλα-Γιαννακάρα

Τα σετ: 0-3 (24-26, 21-25, 22-25)

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Πιπερίδης): Έππα, Ριζοπούλου, Πλουμή, Συμεωνίδου, Μουμούρη, Μαλκότση, Ρόζου (λ)/ Κεκιτζόγλου
ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ιακωβίδου, Μπολέτου Κ, Μπολέτου Μ, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Χατζηελευθερίου (λ)/ Δρακουλίδου, Σουπιώνη, Νώτη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ