1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-12-2013 21:03

Νίκη και... χαρούμενα Χριστούγεννα για τον ΓΑΣ Μεσαράς

Της Σοφίας Πλουτινάκη
Χριστουγεννιάτικο δώρο  για τους φιλάθλους της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσαράς που κατέκλεισαν σήμερα το μεσημέρι το Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών, ήταν το 3-0 της μεσαρίτικης ομάδας επί του Ηλυσιακού για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλυσιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία  ωστόσο τα βρήκε σκούρα, απέναντι στα κορίτσια του ΓΑΣΜ που αγωνίστηκαν με πάθος και κυρίως με σταθερότητα. Η μεσαρίτικη ομάδα  χωρίς σκαμπανεβάσματα και κυρίως χωρίς εναλλαγές στο σκορ πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-0  σετ (25-14, 25-18, 25-19). Και οι  φίλαθλοι στην κερκίδα  πάντως πέρασαν ένα από τα πιο ήρεμα απογεύματα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών και χάρηκαν όμορφο θέαμα και κυρίως τη μεγάλη νίκη επί του Ηλυσιακού.

Η πολύ σπουδαία αυτή νίκη της μεσαρίτικης ομάδας, την ανεβάζει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς , πίσω από την πρωτοπόρο Θέτιδα Βούλας που έχει 21 βαθμούς και θα είναι μάλιστα και η αντίπαλος του ΓΑΣΜ στην επόμενη αγωνιστική στις 19 Ιανουαρίου 2014 στη Βούλα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής Παναγιώτης Ιωάννου, αντάλλαξε ευχές με τις  παίχτριές του προσφέροντάς τους και δώρα, ενώ ανανέωσε μαζί τους το ραντεβού στο παρκέ για τις 30 Δεκεμβρίου, οπότε ο ΓΑΣΜ επιστρέφει τις προπονήσεις του.

Σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ιωάννου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα τονίζοντας «θα κάνουμε καλές γιορτές» και προσθέτοντας πως «μια ήττα και δυο νίκες χωρίζουν την κορυφή από την πτώση. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να διεκδικούμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Την εβδομάδα αυτή θα ξεκουραστούμε δεν θα πιάσουμε καθόλου μπάλα, ενώ στις 30 Δεκεμβρίου επιστρέφουμε στο γήπεδο και συνεχίζουμε. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».

Διαιτητές: Βλαχάκης-Βογιατζής

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-18, 25-19)

ΓΑΣΜ (Ιωάννου):  Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Μαρία Κοκαράκη (Λ), Τζίνα Ξαγοραράκη, Μίρκα Στρατάκη, Μαρία Καμπουράκη, Ελένη Φραγκιαδάκη, Μπάρμπι Ξαγοραράκη, Σοφία Αποστολάκη, Πέλα Στρατάκη, Εμμανουέλα Φανουράκη, Ειρήνη Πωλιουδάκη
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιώσης): Μιχαήλ, Ράγκου, Δασκαλοπούλου, Μπέμπη, Σωτηρίου, Μάρκου, Πασχάλη (λ), Σφύρη, Χαρίση, Καραγιαννίδου, Κουτουζίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ