1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-12-2013 14:21

Έσπασε το ρόδι η Νίκη Αλεξανδρούπολης

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Νίκης με 0-3 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δράμα για την 9η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Α2 Γυναικών.
Έτσι η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, παίρνοντας παράλληλα και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στο πρωτάθλημα.

Τα κορίτσια του Γιώργου Τεκτονίδη απέδειξαν μέσα στη Δράμα πως μπορούν να τα καταφέρουν στα δύσκολα. Η Νίκη έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 22-25, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο σετ η Νίκη προηγήθηκε με 7-12 και 11-15 της Δράμας, αλλά χρειάστηκε να το κατακτήσουν με 23-25 κατακτώντας τον εκτός έδρας βαθμό και πλησιάζοντας το τρίποντο.

Το τρίτο σετ δεν ξεκίνησε καλά για τη Νίκη, η οποία πραγματοποίησε αρκετά λάθη και έτσι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 12-9 και 21-16. Όμως οι παίκτριες του Γιώργου Τεκτονίδη δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, μειώνοντας αρχικά σε 21-20 και καταφέρνοντας τελικά να ολοκληρώσουν μια μεγάλη ανατροπή επικρατώντας με 27-29 της Δράμας - κυρίως όμως δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα.

Η Νίκη γεύτηκε την πρώτη της φετινή επιτυχία, αφήνοντας τη Δράμα στην τελευταία θέση και τώρα θα επιδιώξει να πετύχει και την πρώτη της εντός έδρας νίκη την επόμενη αγωνιστική, ώστε να αποδείξει ότι επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών.

Τα σετ: 0-3 (23-25, 23-25, 27-29)

ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ (Ηλιόπουλος): Καρατζά, Ηλιοπούλου Ε., Παρούτση, Καγκαδάκη, Πιτσακτσή, Ηλιοπούλου Α./ Βογιατζή Π. (λ), Βογιατζή Ε., Μπογατίνη, Φωτεινόζογλου.
ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Καραμπαλή, Λαμπρίδου, Τζιογκίδου, Σιρδάρη, Βαρέλα/ Λυμπεροπούλου (λ), Γίτση, Βενέτη, Δεδούση.

Πηγή: Thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ