1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
21-11-2013 01:20

Στην κορυφή Ηλιούπολη και Αίαντας, τρίποντα για Άρη και Ηρακλή Ιωαννίνων, δύσκολα ο Ναύαρχος

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε για άλλη μία αγωνιστική η Ηλιούπολη, η οποία κέρδισε εκτός έδρας την Πετρούπολη για τον του Β' όμιλο της Α2 γυναικών. 

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε για την πρώτη αναβληθείσα αγωνιστική της κατηγορίας, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας στον δεύτερο όμιλο, Ηλιούπολη, πέρασε άνετα από την Πετρούπολη κερδίζοντας την με 3-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μόνο το πρώτο σετ και να διεκδικήσουν το δεύτερο, αλλά στα δύο επόμενα, η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη επέβαλε το ρυθμό της και πήρε εύκολα τη νίκη. 

Στον τρίτο όμιλο ο Αίαντας παρέμεινε μόνος πρώτος μετά τη νίκη του με 3-0 επί της Ελπίδας, και είναι η μόνη αήττητη ομάδα του ομίλου. Ο Ναύαρχος Βότσης κέρδισε δύσκολα τον Επίκουρο σε έναν αγώνα που πήγε στο τάι μπρέικ. Στα δύο πρώτα σετ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, αλλά ο Επίκουρος διεκδίκησε τον ένα βαθμό, τον οποίον και πήρε. Ο Ηρακλής κέρδισε 3-0 τον ΓΣ Γρεβενών και έφτασε στους 9 βαθμούς, ενώ ο Άρης νίκησε 3-1 το Ωραιόκαστρο. 

2ος Όμιλος - 1η Αγωνιστική 

Πετρούπολη - Ηλιούπολη 1-3 (27-25, 23-25, 19-25, 14-25)
Πετρούπολη (Μπογιατζόγλου): Καλλιώρα, Σκλιβανίτη, Μόρφα, Κατσίμπουλα, Μουζάκη, Δημητροπούλου/ Καραγρηγορίου (λ), Μαυροειδοπούλου (λ), Κοτσαμπά, Γκάτζια, Βασιλείου, Μασούρα.
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Μαρκοπούλου, Νικολαΐδη, Κουρδόγλου, Ξένου, Σιώρη, Μπόκα/ Μύριλλα (λ), Σημαντήρη, Θώδη, Μαγγίνα.

3ος Όμιλος - 1η Αγωνιστική 

ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων-ΓΣ Γρεβενών 3-0 (25-20, 25-23, 25-18)
Ηρακλής (Ζιώγος): Αδάμου, Ράγια, Παπαδοπούλου, Παπάζογλου, Χατζηγιαννάκου, Δασκάλου/ Καλύβα (λ) 
Γρεβενά (Χαντές): Αναγνώστου, Τσάτσα, Μωυσιάδου, Αναγνωστοπούλου, Σωτηρίου, Καψαχείλη/ Κοτζατίσογλου (λ), Μπαλμπάνη (λ)

ΑΠΣ Ν. Βότση-ΕΣΟΠ Επίκουρος 3-2 (25-20, 25-12, 22-25, 20-25, 15-09)
Ναύαρχος Βότσης (Δεληγιάννη): Χατζηεφραίμογλου, Σάγκοβιτς, Λίτσιου, Λυκούδη, Κώστα, Τσομπανίδου/ Καψαμπέλη (λ), Γκολεμά, Καραγιαννοπούλου, Παπαφωτίου, Αγγελοπούλου, Γκιμέλη
Επίκουρος (Πιπερίδης): Κεκετζόγλου, Ριζοπούλου, Πλούμη, Συμεωνίδου, Γιαννετάκη, Μαλκώτση/ Παπαδοπούλου (λ), Έππα, Πολυχρονίδου

ΑΣ Άρης-ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 3-1

Αίας - Ελπίδα 3-0 (25-17, 27-25, 25-18)
Αίας Ευόσμου (Γαβαλά): Χρηστινίδου, Ξενιτιάδου, Αποστολίδου, Καλανταρίδου, Κούση, Τοσουνίδου/ Ακριτίδου (λ), Γλυκίδου
Ελπίδα Αμπελοκήπων (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτα, Κ. Μπολέτου, Ιακωβίδου, Μ. Μπολέτου, Παπάζογλου, Καλαντάτζε/ Χατζηελευθερίου (λ), Δρακουλίδου, Δέμπη, Νότη, Μπιλιούρη, Λουκατίδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ