1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2013 16:58

Ανεβαίνουν οι Τράχωνες Αλίμου, 3-0 τον Νηρέα

Την δεύτερη τους νίκη πανηγύρισαν οι Τράχωνες Αλίμου, νικώντας στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου τον Νηρέα Καρδαμύλων με 3-0 σετ.

Μόνο στο πρώτο σετ η ομάδα των Καρδαμύλων μπόρεσε να κοντράρει την μέχρι πέρσι ομάδα της Α1, τους Τράχωνες, που φάνηκαν ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες του Β ομίλου στην Α2 Γυναικών. Στα δύο επόμενα σετ τα κορίτσια του Φραγκούλη Κυλαδίτη κινήθηκαν στη μετριότητα, έχοντας σοβαρά προβλήματα στην υποδοχή και στην πάσα, κάτι που δεν τις άφησε να κάνουν παιχνίδι, υποκύπτοντας τελικά με 3-0 σετ.

Από τη χθεσινή εμφάνιση διασώθηκαν από πλευράς Νηρέα οι Σιδεράτου, Μοσχούρη και Μαστοράκη.

Σύμφωνα όμως με τον προπονητή της Καρδαμυλίτικης ομάδας για τον Νηρέα τώρα στην ουσία ξεκινάει το πρωτάθλημα, αφού στους τέσσερεις πρώτους αγώνες του έπαιξε με τις καλύτερες ομάδες του ομίλου του, ενώ από εδώ κι εμπρός, με αρχή την ερχόμενη Κυριακή, το πιθανότερο στις 4 το απόγευμα, και πάλι στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου, υποδέχεται τον Βύρωνα, σ' ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρει, όπως και τα επόμενα που ακολουθούν στην έδρα του, για να μπορεί να ελπίζει με αξιώσεις στην παραμονή του.

Τα σετ: 20-25, 17-25, 16-25.

 Νηρέας (Κυλαδίτης): Θωμαΐδου, Σιδεράτου, Μαστοράκη, Μοσχούρη, Ξάνθου, Χαβιάρα, Βαβάτσικου,  Καραβόλου, Βάλβη, Κωσταρά, Κυλαδίτη, Σουλτάνη.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Περόπουλος): Αργυροπούλου, Ευθυμίου, Τσιώνη, Βογιατζή Ε., Βογιατζή Μ., Τζανάκη, Βαμβακούση (λ.), Καραμπάγια, Δίγκα, Καλαϊτζάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ