Εκτυπώστε τη σελίδα
09-11-2013 03:46

Το ταξίδι της ΕΑΛ στη Χίο κόστισε 3.500€

Όσο και να ακούγεται απίθανο, το ταξίδι στην Χίο για μία ομάδα βόλεϊ από την υπόλοιπη Ελλάδα για να παίξει στο πρωτάθλημα Α2 βόλει γυναικών στοιχίζει περίπου 3.500 Ευρώ. Ο προπονητής της ΕΑ Λάρισας, μετά το νικηφόρο παιχνίδι (με 3-2 σετ) μέσα στην Χίο, την περασμένη Δευτέρα, επί του τοπικού Νηρέα Καρδαμύλων, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ''Αλήθεια'' της Χίου, ανέφερε οτι στην ομάδα του το ταξίδι (μαζί με την διαμονή για ένα βράδυ) στο νησί του Βορείου Αιγαίου, στοίχισε 3500 ευρώ.

Ευτυχώς που υπάρχει αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Χίος και έτσι η ομάδα της Λάρισας δεν χρειάστηκε να πάει στην Αθήνα για να ταξιδέψει για την Χίο.

Όμως αναγκάστηκε να αγωνιστεί Δευτέρα μεσημέρι, καθημερινή δηλαδή (το μάτς άρχισε στη 1.30μμ), με το Νηρέα να συνηγορεί σε αυτή την εξυπηρέτηση αφού, πήγε στην Χίο, η αποστολή της ΕΑΛ το βράδυ της Κυριακής, έπαιξε μεσημέρι Δευτέρας και γύρισε πίσω με την πτήση που υπάρχει το απόγευμα της Δευτέρας. Δεν γίνονταν το παιχνίδι να γίνει Κυριακή, αφού πτήση Θεσσαλονίκη-Χίος δεν είχε το Σάββατο.

Σε οτι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Πνάκας, σημείωσε οτι η νίκη για την ΕΑΛ μέσα στην Χίο, ήρθε αρκετά δύσκολα, τονίζοντας οτι η ομάδα του Νηρέα έχεις τις δυνατότητες να παραμείνει στην κατηγορία.

Φυσικά τα χρήματα αυτά που έδωσε η ΕΑΛ για την μετακίνηση της, δεν πρόκειται να τα λάβει από την ΕΟΠΕ (ούτε ένα μέρος....), αφού η Ομοσπονδία λόγω της οικονομικής κρίσης και των περικοπών στους προϋπολογισμύς έχει σταματήσει εδώ και καιρό να πληρώνει μετακινήσεις ομάδων.

Πηγή: Ράδιο Αλήθεια Χίου