Εκτυπώστε τη σελίδα
29-10-2013 00:56

Εύκολο ξεκίνημα για την Αγία Παρασκευή

Θετικό ήταν το ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας της Α.Ε.Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Με αντίπαλο την Γ.Ε. Ηρακλείου, η ομάδα του Μανώλη Καλημεράκη επιβλήθηκε με 3-0 της νεοφώτιστης ΓΕ Ηρακλείου. Οι αθλήτριες του Μανώλη Καλημεράκη αν και ξεκίνησαν νωθρά το 1ο σετ, σιγά σιγά έβρισκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο, ξεπέρασαν το άγχος της πρεμιέρας και σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή τους! Έτσι, το 7-7 γρήγορα έγινε 15-8, βρίσκοντας τα κορίτσια μας εύκολα νικήτριες με 25-15.
 
Το 2ο σετ είχε τελείως διαφορετικό ξεκίνημα. Η ομάδα της Κρήτης μπαίνοντας πιο συγκεντρωμένα και εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη των γηπεδούχων προηγήθηκε με 7-1.
 
Το τάιμ άουτ του Καλημεράκη τις αφύπνισε, βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοσή τους, και έτσι αφού μείωσαν καταρχήν σε 12-14, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στη συνέχεια σε 18-18 και τελικά επικράτησαν και σε αυτό το σετ με 25-21.
 
 
Μετά το “πάθημα” του 2ου σετ, οι παίκτριές της Αγίας Παρασκευής έδειξαν αποφασισμένες να μη δώσουν άλλα... δικαιώματα, μπήκαν πολύ δυνατά και πήρα τη νίκη.
 
Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-21, 25-14)
 
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Καλημεράκης): Ν άντια Μαύρου, Σοφία Δρούγκα, Αναστασία Παυλοπούλου, Εύα Χαραλάμπους, Αγγελική Κόλλια/Σοφία Παπαδοπούλου, Κλειώ Θωμαϊδου, Δήμητρα Συμεωνίδη, Βίκυ Γιαννοπούλου.
 
ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Μιστήκης): Δασκαλάκη, Γεωργοπούλου, Κέσκου, Καραλή, Διαμάντη, Μπαλούρδου, Λίσλεβαντ (λ), Δασκαλάκη, Πανορμάκη, Μυγδάλη
 
Επόμενος αγώνας της Αγίας Παρασκετυής το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 18:00 με την πολύ ισχυρή ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Θα είναι αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες, αφού η Αγία Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον πρώην προπονητή της καθώς και δύο αθλήτριες που μέχρι πέρισυ αγωνίζονταν στην Α.Ε.Α.Π.