Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-10-2013 16:56

Ιστορική νίκη για τον ΑΟ Θήρας

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο στην Α2 γυναικών για τη νεοφώτιστη ομάδα του ΑΟ Θήρας  που σημείωσε μεγάλη νίκη με 3-0 απέναντι στον Πανιώνιο.
Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο στην Α2 γυναικών για τη νεοφώτιστη ομάδα του ΑΟ Θήρας  που σημείωσε μεγάλη νίκη με 3-0 απέναντι στον Πανιώνιο.

Τα κορίτσια της Ελένης Μεμετζή μπορεί να μπήκαν λίγο μουδιασμένα στο ξεκίνημα τους και ο Πανιώνιο κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα στην αρχή του του πρώτου σετ. Όμως όσο περνούσε η ώρα, η απόδοση του ΑΟ Θήρας ανέβηκε με τη ψαλίδα να κλείνει και τη διαφορά να είναι σχεδόν στον πόντο. Στο κρίσιμο σημείο οι γηπεδούχες ήταν πιο ψύχραιμες και πήραν το πρώτο σετ.

Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Πανιώνιου μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να πάρουν από την αρχή μια διαφορά πόντων μεταξύ 6 – 7, πράγμα που ανάγκασε την προπονήτρια του  ΑΟ Θήρας να πάρει από νωρίς και τα δύο της ταϊμ άουτ για να αφυπνίσει τις παίκτριές της που μέχρι εκείνη την ώρα είχαν αρκετά λάθη στην υποδοχή .

Μετά τα τάϊμ άουτ ο ΑΟ Θήρας ομάδα ανέβασε ρυθμούς, διόρθωσε τα λάθη της και με καλά σερβίς και σωστές επιλογές σε επίθεση και άμυνα στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ στο 2ο σετ, να περάσει μπροστά και να καταφέρει να πάρει το σετ με 25 – 20.

Στο 3ο σετ και την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα της Σαντορίνης δεν άφησε κανένα περιθώριο στις παίκτριες του Πανιώνιου να ελπίζουν για να γυρίσουν το ματς και έτσι δεν δυσκολεύτηκαν  να πάρουν το σετ  και το παιχνίδι με 25 – 14.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-20, 25-14)

ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Μεμετζή): Τσοχατζή, Μπουντάκη, Ψυλλάκη, Παπαδοπούλου, Βουβούλη, Πλίσκα/ Λιάκου (λ).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θανέλλας): Σαγάνη, Οικονομάκη, Τουρνάκη, Δαρλάση, Αναγνωστοπούλου, Μουρατίδη/ Κουντουρά (λ), Καραθανάση, Τσουμήτα.