1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2013 14:37

Χριστίνα Λάγκα: «Είμαστε έτοιμες να κατακτήσουμε τους στόχους μας»

Συνέντευξη παραχώρησε λίγες ώρες πριν το μεγάλο τοπικό ντέρμπι των Ιωαννίνων, η αρχηγός της ομάδας του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων Χριστίνα Λάγκα. Η κεντρική του ΑΓΣΙ μίλησε για το παιχνίδι, για τους στόχους της ομάδας της, που πιστεύει ότι θα κριθεί το τοπικό ντέρμπι, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους των Ιωαννίνων.
 Ο ΑΓΣΙ για πρώτη φορά φέτος στην ιστορία του θα αγωνιστεί στην Α2. Πρεμιέρα για την ομάδα σου με ένα τοπικό ντέρμπι. Υπάρχει άγχος για την πρεμιέρα;

Πράγματι, φέτος είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας μου σε αυτή την κατηγορία. Σίγουρα υπάρχει άγχος για την πρεμιέρα, αλλά το σωστότερο θα έλεγα πως είναι η αγωνία και η προσμονή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα που έχει αναβληθεί εδώ και δύο αγωνιστικές.
 
Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι;
 
Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αν και τρίτη αγωνιστική, παρόλα αυτά δεν θα το χαρακτήριζα τοπικό ντέρμπυ που όλοι έτσι το κατονομάζουν, απλώς πρώτη φορά αναμετρούνται οι δύο αυτές ομάδες στην Α2 κατηγορία. Και οι δυο ομάδες έχουμε κάνει την ανάλογη προετοιμασία μας και όλα θα φανούν την ώρα του αγώνα, στην ψυχραιμία και στα λιγότερα λάθη.

Η ομάδα σου είχε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και σίγουρα το στάδιο προσαρμογής είναι μεγαλύτερο. Ο ΑΓΣΙ έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλετε αγωνιστικά, και αν η ομάδα σου είναι έτοιμη για τον στόχο που έχει βάλει για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και για όλο το πρωτάθλημα;

Οι αναβολές των δύο προηγούμενων αγώνων μας έκαναν και καλό και κακό, όπως πιστεύω σε όλες τις ομάδες, δηλαδή υπήρξε περισσότερος χρόνος προετοιμασίας και καλύτερης συνεργασίας μεταξύ μας, αφού είμαστε μια νέα ομάδα, εμείς προσωπικά, με πολλά καινούργια πρόσωπα. Οι στόχοι της ομάδας μου είναι να παίξουμε καλό και σωστό βόλεϊ και πιστεύω πως και για τον αγώνα αυτό αλλά και για όλο το πρωτάθλημα είμαστε έτοιμες να τους κατακτήσουμε με την σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή μας.

Υπερτερεί σε κάποια σημεία ο ΑΓΣΙ ή ο Ηρακλής Ιωαννίνων;

Στο μόνο που θα μπορούσα να πω ότι η ομάδα του Ηρακλή Ιωαννίνων υπερτερεί είναι πως και πέρυσι ήταν στα σαλόνια της Α2. Όμως η κάθε ομάδα, έτσι και η δική μου, έχει τα καλά της χαρτιά τα οποία θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους των Ιωαννίνων;

Εύχομαι και φέτος να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει σε όλες μας τις προσπάθειες, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια. Και από την μεριά μας υποσχόμαστε όλη η ομάδα ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κάνουμε περήφανους.

 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ