1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-10-2013 16:52

«Στο ντέρμπι των Ιωαννίνων, δεν υπάρχει φαβορί»

Την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στο ΕΑΝΚΙ στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Α2 των Γυναικών θα γίνει το μεγάλο τοπικό ντέρμπυ των ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΑΓΣΙ. Το λίμπερο του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων Μαρία Γιώτη σε συνέντευξη της στο volleynews.gr μίλησε για το παιχνίδι, για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και το  που  πιστεύει ότι θα κριθεί το τοπικό ντέρμπυ, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους των Ιωαννίνων.
Αναλυτικά η συνέντευξη της Μαρίας Γιώτη στο volleynews.gr:

ΕΡ: Ο ΑΓΣΙ για πρώτη φορά φέτος στην ιστορία του θα αγωνιστεί στην Α2. Πρεμιέρα για την ομάδα σου με ένα τοπικό ντέρμπυ. Υπάρχει άγχος για την πρεμιέρα;
ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΗ: Ένα φυσιολογικό άγχος υπάρχει πριν από παιχνίδια απλά όλη αυτή η κατάσταση με τις αναβολές έχει αφήσει πίσω τις ομάδες και είναι άγνωστο τι πρόσωπο θα εμφανίσουν. Το καλό είναι ότι γνωρίζουμε τον αντίπαλο όπως βεβαίως μας γνωρίζει και αυτός και στόχος μας είναι να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που μας πέρασε ο προπονητής το διάστημα της προετοιμασίας. Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω στην ομάδα μου ότι στο τέλος θα είναι νικήτρια.

 
ΕΡ: Μαρία το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Ιωαννίνων και τον ΑΓΣΙ είναι ένα τοπικό ντέρμπυ και παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι;
ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΗ: Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Άγχος θεωρώ θα υπάρχει και στους δυο γιατί είναι ένα τοπικό ντέρμπυ πρώτη φορά στην ιστορία των δυο ομάδων στην Α2 και η νίκη κατά κάποιο τρόπο θα δώσει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

ΕΡ: Η ομάδα σου είχε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και σίγουρα το στάδιο προσαρμογής είναι μεγαλύτερο. Ο ΑΓΣΙ έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλετε αγωνιστικά, και αν η ομάδα σου πιστεύεις ότι είναι έτοιμη για τον στόχο που έχει βάλει για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και για όλο το πρωτάθλημα;
ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΗ: Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα αν η ομάδα είναι στο επίπεδο που προσδοκεί ο προπονητής και εμείς οι αθλήτριες. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί μόνο μέσα από τους αγώνες και ελπίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε συνέχεια και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στόχος της ομάδας όχι μόνο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι μόνο η νίκη. Είμαστε νέα ομάδα, το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο με πολλές μετακινήσεις και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο εάν καταφέρουμε να αποδώσουμε όμορφο βόλεϊ και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Βήμα-βήμα  θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στην πρώτη μας παρουσία στην Α2.

ΕΡ: Υπερτερεί σε κάποια σημεία ο ΑΓΣΙ η ο Ηρακλής Ιωαννίνων;
ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΗ: Ο Ηρακλής έχει ζήσει την εμπειρία της Α2, δεν θα είναι κάτι καινούριο για τον αντίπαλο. Εμείς με κάποιες καλές προσθήκες νέων αθλητριών  αλλά και το κίνητρο ενός καινούριου πρωταθλήματος που θα πάρουμε μέρος θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον ενθουσιασμό μας για κάτι καλό. Φαβορί δεν υπάρχει, είναι το πρώτο παιχνίδι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει με μια ήττα.

ΕΡ: Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους των Ιωαννίνων;
ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΗ: Θα θέλαμε από τον κόσμο των Ιωαννίνων να μας στηρίξει για την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος για να δούμε και άλλη μια ομάδα στην πόλη να φέρνει επιτυχίες. Εμείς υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να προσφέρουμε όμορφο θέαμα, να ευχαριστηθούν όλοι όπως και εμείς και μακάρι να έρθουν τα αποτελέσματα που θα μας κάνουν ανταγωνιστικούς και αξιόλογο αντίπαλο για κάθε ομάδα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ