1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-10-2013 01:27

Πρώτος τίτλος για Παπάγου με MVP Xρυσομάλλη

O A.Σ.Παπάγου κατέκτησε το 1ο τουρνουά «Μαίρη Υφαντή» που διοργανώθηκε προς τιμή της εφόρου της γυναικέιας ομάδας του Παπάγου. Στο τελικό βρέθηκαν αντιμέτωπες η οικοδέσποινα ομάδα του τουρνουά, Α.Σ. Παπάγου και η ομάδα που κατέκτησε την 3η θέση στην Α1 την περσινή περίοδο, Ηρακλής Κηφισιάς. Ο Α.Σ. Παπάγου επικράτησε με 3-2 (25-20, 16-25, 13-25, 25-22, 15-10).

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν έτοιμες για τον τελικό, με τον Ηρακλή Κηφισιάς να έχει στη βασική επτάδα τις Ντουμιτρέσκου, Κουντουρά, Βλαχάκη, Μολδοβανίδη, Γκουντιμένκο, Κορναράκη και λίμπερο τη Σάκκουλα. Αντίστοιχα ο Παπάγος ξεκίνησε με τις Χρυσομάλλη, Χατζησωκράτη, Θανοπούλου, Βλάγκα, Μικρουδάκη, Κορακοβούνη και λίμπερο τη Πασιαλή.

Το πάθος για την νίκη ήταν αυτό που έσπρωξε την ομάδα του Αντώνη Πούμπουρα στην κατάκτηση του 1ου σετ με 25-20. Μετά το 1ο σετ, ο Σπύρος Χουντουμάδης απέσυρε τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου ενώ και ο Αντώνης Πούμπουρας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην επτάδα. Στο 2ο και 3ο σετ, η ομάδα της Κηφισιάς έδειξε την ανωτερότητα της και την ποιότητα στο παιχνίδι της φτάνοντας σε εύκολη επικράτηση με 25-16 και 25-13 αντίστοιχα κάνοντας έτσι το 2-1 σετ. Στο 4ο σετ όμως άλλαξαν οι ισσοροπίες και ο Παπάγος πίεζοντας αρκετά σε σερβίς και επίθεση έφτασε στο 25-22 και το 2-2 σετ.

Στο ταϊ μπρεϊκ οι Παπαγιώτισσες ξεκίνησαν δυνατά και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους, επικρατώντας με 15-10 και 3-2 σετ κατακτώντας έτσι την 1η θέση του τουρνουά.
 
Τρίτος ο Ηλυσιακός

Την 3η θέση πήρε ο Ηλυσιακός που στο μικρό τελικό νίκησε τον Α.Ο. Τραχώνων με 3-2 (18-25, 25-17, 25-14, 22-25, 15-8). Οι δυο ομάδες μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι έχοντας πολλές εναλλαγές στο σκορ. Όμως οι Τράχωνες ήταν αυτοί που ξέφυγαν στα μέσα του σετ και έκαναν το 1-0. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη όμως μιας και οι αθλήτριες του Κώστα Λιώση ανέβασαν στροφές και κατακτώντας τα δυο επόμενα σετ, πέρασαν μπροστά με 2-1 σετ. Το 4ο σετ ήταν και το πιο δραματικό με τις αθλήτριες των Τραχώνων να κάνουν το 25-22 και να στέλνουν τον αγώνα στο ταϊ-μπρεϊκ. Εκεί έπαιξαν σημαντικό ρόλο το καθαρό μυαλό και η σταθερότητα στην απόδοση του Ηλυσιακού όπου έφτασε στο 15-8 κατακτώντας έτσι την 3η θέση του τουρνουά με 3-2 σετ.

MVP η Χρυσομάλλη

Μετά το τέλος των αγώνων δώθηκαν αναμνηστικά κύπελλα σε όλες τις ομάδες που τίμησαν με τη συμμετοχή τους το τουρνουά ενώ έγιναν βραβεύσεις στις καλύτερες αθλήτριες :

Καλύτερη Πασαδόρος: Αθηνά Χρυσομάλλη

Καλύτερη Επιθετικός: Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Καλύτερη Αμυντικός: Χριστίνα Πασιαλή

MVP Τουρνουά: Αθηνά Χρυσομάλλη

 

Συγκίνηση για Υφαντή

Συγκινητική στιγμή ήταν η απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον συζυγο της Μαίρης Υφαντή, Δημήτρη και τους γιούς Αλέξανδρο και Μιχάλη Υφαντή.

Ο Δημήτρης Υφαντής ευχαρίστησε όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση την μνήμη της συζύγου του τονίζοντας την προσπάθεια που έκανε όλα τα χρόνια για τον σύλλογο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το έργο της Μαίρης Υφαντή και ο πρώην πρόεδρος και για χρόνια συνεργάτης της, κος Αριστείδης Γολέμης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.Παπάγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά το πλήθος κόσμου που τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά και βέβαια όλα τα συμμετέχοντα σωματεία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ