1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-09-2013 11:45

Σημειώσατε... Χ στο φιλικό του ΖΑΟΝ με τον ΑΟ Θήρας

Με ισοπαλία 2-2 έληξε το φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στον ΖΑΟΝ Κηφισιάς και στον Α.Ο. Θήρας που διεξήχθη στο Ζηρίνειο στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Γυναικών.  Οι προπονητές, Χρήστος Κόνιαρης του ΖΑΟΝ και Ελένη Μεμετζή ίχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικίλα σχήματα και συστήματα ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου και εξήγαγαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και λογικά δεν διεκδίκησε δάφνες αφού και οι δύο ομάδες είναι στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Μετά τον αγώνα ο Πρόεδρος του ΖΑΟΝ κ. Κώστας Αναστασίου δήλωσε: "Είναι το πρώτο φιλικό για τη φετινή περίοδο. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι τέτοια που θα δικαιώσει τις προσπάθειές μας.  Θα είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και πιστεύω ακράδαντα ότι η ομάδα θα επιτύχει τους στόχους της και θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό Πρωτάθλημα".

Τα σετ: 1-2 (20-25, 25-23, 19-25, 19-7)

ΖΑΟΝ (Κόνιαρης): Κόνιαρη, Παπαγιάννη, Βιτωράτου, Αριστοβούλου, Καντάρη, Σπανού, Ξηντάρα (λ), Πολίτη (λ), Βάρδα.
Α.Ο.ΘΗΡΑΣ (Μεμετζή): Κακριδώνη, Μουντάκη, Τσοχατζή, Μπουβουλή, Ψυλάκη, Τσέσκοβα / Λιάσκου (λ), Φύτρου, Μενδρινού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ