1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2017 22:03

Διπλή ενίσχυση για την Ελπίδα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην απόκτηση δύο αθλητών προχώρησε η ανδρική ομάδα της Ελπίδας, που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α2. Ο λόγος για τον ακραίο Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον ακραίο και λίγμπερο Λευτέρη Νικολαΐδη. Επίσης αποκτήθηκε ο 15χρονος Αναστάσης Τακματζίδη για την παιδική ομάδα.
Η ανακοίνωση

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση τριών ακόμη αθλητών, που θα ενισχύσουν την ομάδα ανδρών και τα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του συλλόγου.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ακραίος, 21 χρονών, με καταγωγή από την Καβάλα και ύψος 1.97. Αγωνίστηκε στον ΑΟ Αμυγδαλεώνα, τον ΑΟ Καβάλας, την εφηβική ομάδα του Ηρακλή, τον Μακεδονικό και τον Νέστωρα.

Ο Λευτέρης Νικολαΐδης, ακραίος και λίμπερο, είναι 18 χρονών και έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Πολυκράτη Σάμου, τον Αίαντα Ευόσμου (με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλητής Παμπαίδων) και τον ΦΟ Καμποχώρων Χίου.

Τέλος, αποκτήθηκε ο 15χρονος κεντρικός Αναστάσης Τακματζίδης, με ύψος 1.82, από τον Ιωνικό Διαβατών, ο οποίος θα ενισχύσει τις ομάδες παίδων και παμπαίδων.

Η Ελπίδα καλωσορίζει τους τρεις αθλητές και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.
Διαβάστηκε 535 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ