1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2018 23:02

Πρωτιά της Ολυμπιάδας στο 2ο τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» και MVP Φιλίππου

Η Ολυμπιάδα Πάτρας κατέκτησε τον τίτλο στο 2ο τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» που έγινε στο γυμναστήριο της παραλίας στην Καλαμάτα με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων της Πελοποννήσου που προετοιμάζονται σε εντατικούς ρυθμούς για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών που αρχίζει σε δύο εβδομάδες.


Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο αρχηγός και διαγώνιος της Ολυμπιάδας, Αντώνης Φιλίππου που αναδείχτηκε MVP του τουρνουά ενώ συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα στις αναφορές για τον Γιάννη Μουσούνη που έφυγε από τη ζωή πριν από 2,5 χρόνια και ο υιός του αγωνίζεται πασαδόρος στην Καλαμάτα 80.

Οπως είπαν στο volleynews.gr οι προπονητές των ομάδων η διοργάνωση και η φιλοξενία ήταν καταπληκτική και ευχαριστούν δημόσια την Καλαμάτα 80 και τους καλαματιανούς που βοήθησαν για αυτό το ωραίο βολεϊκό διήμερο.Στους ημιτελικούς η Ολυμπιάδα νίκησε τον Κόροιβο 3-0 και ο Αιγιαλέων την Καλαμάτα 80 3-0.Στο μικρό τελικό νίκησε η Καλαμάτα 80 τον Κόροιβο Αμαλιάδας με 3-0 (25-23, 26-24, 25-22) και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Κοντά στον Κόροιβο ο Μπίκος

«Ηταν ένα δυνατό διήμερο προετοιμασίας. Ξεκινάμε με δύο αγώνες εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», είπε ο τεχνικός της Καλαμάτας 80, Γιώργος Κουλιέρης.«Ευχαριστούμε την Καλαμάτα για την φιλοξενία. Ο Κόροιβος έχει φτιάξει εφέτος νεανική ομάδα και ξεκινάμε νέα προσπάθεια για να κρατήσουμε ζωντανό το βόλεϊ στην Ηλεία», είπε στο volleynews.gr o τεχνικός του Κοροίβου Ανδρέας Γκρουμούσας ενώ με την ομάδα του αγωνίστηκε και ο Κώστας Μπίκος που ήταν στον Ηρακλή Χαλκίδας που διαλύθηκε και συζητάει με τον Κόροιβο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Κουλιέρης): Μπουσούνης, Σιδηρόπουλος, Μανιατέας, Σαμουήλ, Καπίρης, Κατσιαφάκας, Μαδούρας, Αλεξάκης, Μπεσής, Σπ.Χανδρινός, Αρ.Χανδρινός, Ντάκουρης, Μπιρμπίλης, Εξαρχέας, Καρούνος.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Γκρουμούσας): Σταυρακάκης, Σπυρόπουλος, Αναστασόπουλος,Μαυροειδής, Μπίσκος, Μπίκος / Γκρουμούσας (λ), Παπαγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος.

«Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου»

Στο τελικό η Ολυμπιάδα νίκησε τον Αιγιαλέων με 3-1 και πήρε την πρώτη θέση. «Δείξαμε καλή εικόνα και αυτό με ευχαρίστησε ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος που έρχεται», είπε ο προπονητής της Ολυμπιάδας Ακης Δαρείος και ο MVP Αντώνης Φιλίππου είπε στο volleynews.gr: «Ηταν πολύ ωραίο τουρνουά. Είναι ωραίο να σηκώνεις κούπες έστω και σε τουρνουά. Αφιερώνω τον τίτλο του mvp στους συμπαίκτες μου».Tα σετ: 25-21, 25-23, 14-25, 25-21

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος): Φιλίππου, Χρηστιάς, Ντόντης, Αγγελόπουλος, Γεωργάτος, Μούρτζης / Γεωργακόπουλος (λ), Μακρής (λ), Βαλουξής, Θεοδωράκης, Δασκαλόπουλος, Πιμπιλής, Βλάσης, Θεοδωράκης.

ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Γεράνιος Στ.): Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Γεωργακόπόυλος, Κοσμάς, Δασκαλόπουλος / Μιχόπουλος (λ), Μητρογιάννης, Χασάπης, Κληδέρης, Παπασταθόπουλος.ΚΑΤΑΤΑΞΗ1.Ολυμπιάδα Πάτρας2.Αιγιαλέων3.Καλαμάτα 804.Κόροιβος Αμαλιάδας.

 

oly7.jpgoly2.jpgoly5.jpgoly3.jpgoly4.jpgoly1.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ