1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2021 15:58

Αποχωρεί από το Κούνεο η Στράντζαλη και επιστρέφει στη Πολωνία

Μετά από έξι μήνες στην Ιταλία, η Όλγα Στράντζαλη αποχωρεί από τη Κούνεο. Η διεθνής ακραία ανακοίνωσε μέσω instagram την αποχώρησή της από την Ιταλική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Η Όλγα Στράντζαλη όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη Πολωνία για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Κέμικ Πολίς. Η Κέμικ Πολίς θα είναι η 3η ομάδα στη καριέρα της Στράντζαλη στη Πολωνία μετά την Ενέα Πίλα και την Λεγκιονόβο.

Η Κέμικ Πολις έχει προκριθεί στον 4ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών και έχει κληρωθεί στον Ε' όμιλο, τον οποίο και θα φιλοξενήσει στο γήπεδό της στις αρχές Φεβρουαρίου.

Aντίπαλος της Πολίς στον Ε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η ιταλική Νοβάρα, η ρωσική Καζάν και η Όλομουτς από την Τσεχία. Η Πολίς έχει 8 βαθμούς μετά τον Α΄ γύρο, έναντι 7 της Νοβάρα, 3 της ρωσικής Καζάν και 0 βαθμούς της Όλομουτς.

Προπονητής της Πολίς είναι ο Τούρκος Φερχάτ Ακμπάς και η Στράντζαλη θα έχει συμπαίκτρια την περίφημη Ολλανδή Ίντι Μπάιενς, την Σέρβα με ιταλική υπηκοότητα Κανζιάν Μπρακότσεβιτς και την Κουβανή Βίλμα Σάλας Ροσέλ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ