Εκτυπώστε τη σελίδα
09-04-2013 11:00

«Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλα, η ΜΕΝΤ κάνει πρωταθλητισμό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(4 votes)
Θεσσαλονίκη, Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη
Τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, έκανε ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης, μιλώντας στο volleynews και τόνισε πως η απειρία στοίχισε την πρώτη θέση στην ομάδα του που έχασε το πρωτάθλημα και την ευκαιρία ανόδου στις λεπτομέρειες.

«Ξυπνήσαμε αργά. Τελειώσαμε με τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα και θεωρώ πως αυτό λέει πολλά. Κλείσαμε την ψαλίδα με την κορυφή και δεν καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι για μόλις δύο βαθμούς. Ένα γεγονός σημαντικό είναι πως στα μεταξύ μας παιχνίδια με την Ορεστιάδα, κάναμε δύο νίκες και μια ήττα. Καταφέραμε να σπάσουμε το αήττητο τους και να τους αποκλείσουμε, στο παιχνίδι του Κυπέλλου στην έδρα μας, ενώ κερδίσαμε και στον Έβρο με 1-3. Το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ήταν αυτό που χάσαμε.


Θεωρώ ότι πληρώσαμε την απειρία μας. Παρουσιάσαμε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και χάσαμε τσάμπα βαθμούς λόγω της απειρίας. Η φετινή χρονιά ήταν σημαντική για εμάς καθώς στη διάρκειά της, αποκτήσαμε παραστάσεις και πήραμε μαθήματα που πιστεύω θα είναι οδηγός για την επόμενη. Έτσι, σαφώς πιο έμπειροι και μυαλωμένοι, του χρόνου θα ήμαστε έτοιμοι να βρεθούμε στην κορυφή. Ο στόχος μας είναι κάθε χρόνο να είμαστε και καλύτεροι.


Ξεκινήσαμε καλά με 4 στα 4 τη φετινή σεζόν, δείξαμε από την αρχή ότι είμαστε δυνατή ομάδα. Οι καλύτεροι μας μήνες ήταν ο Νοέμβρης και ο Μάρτης όπου κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια, ήμασταν αήττητοι. Πραγματοποιήσαμε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, στον οποίο πετάξαμε μόνο δύο βαθμούς, έναν στον Εύοσμο και έναν στα Γιάννενα. Αυτοί στο τέλος ήταν οι βαθμοί που μας στοίχισαν την πρωτιά και τη συμμετοχή στα playoff ανόδου, όπου θεωρώ ότι θα είχαμε τύχη. Η ΜΕΝΤ θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τις ΑΕΚ και Παναχαϊκή και θα διεκδικούσαμε επί ίσοις όροις την άνοδο.


Ολοκληρώνοντας, οι εντυπώσεις που μένουν από τη φετινή σεζόν είναι θετικές. Είμαστε ένα σωματείο που αποπνέει υγεία, θέλει να αναδείξει και να πορευτεί με νέους αθλητές που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές προσδοκίες της ομάδας η οποία έχει ως στόχο να κάνει πρωταθλητισμό. Ο πήχης έχει ανέβει, η ψαλίδα κλείνει χρόνο με το χρόνο και η ΜΕΝΤ θα καταφέρει σύντομα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που θέτει».
Διαβάστηκε 1113 φορές