1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2013 12:43

«Κάναμε αυτό που δεν μπόρεσαν οι υπόλοιποι» (videos)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)

Θεσσαλονίκη. Του: Κωνσταντίνου Χρυσίδη:

Εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου ήταν ο προπονητής της ΜΕΝΤ, Σπύρος Γκολίτσης, μιλώντας στην κάμερα του volleynews.gr.

«Καταρχάς, είναι μεγάλη μας χαρά που περάσαμε στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας και θα φιλοξενήσουμε τον Άρη σε αυτό το γήπεδο. Όσον αφορά το παιχνίδι, μας είχε στεναχωρήσει η εμφάνισή μας στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θέλαμε κάτι παραπάνω και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που δε μπόρεσαν οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, να κερδίσουμε την Ορεστιάδα. Τα καταφέραμε σε ένα ωραίο παιχνίδι, το χάρηκε ο κόσμος, είδε 5 σετ. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε κάποια σημεία ήμασταν πιο τυχεροί. Χαιρόμαστε για τη νίκη και τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να έχουμε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο».


«Είχαμε τεράστια θέληση για την νίκη»

Τρύφωνας Μελιδώνης (λίμπερο ΜΕΝΤ)
«Υπήρχε πάρα πολύ θέληση, ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και ο προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά όλη τη βδομάδα. Δεν υπολογίσαμε καθόλου το ματς του πρωταθλήματος. Μπήκαμε ήρεμοι, αποφασισμένοι και είχαμε τεράστια θέληση. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι 3-2 πρέπει να έχεις θέληση. Είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα το ότι βρισκόμαστε στους 16 του Κυπέλλου. Η ΜΕΝΤ είναι μια ομάδα που έχει συνηθίσει στα τοπικά πρωταθλήματα και όχι στις εθνικές κατηγορίες. Έρχεται ο Άρης και είναι χαρά μας να φιλοξενήσουμε μια ομάδα Α1. Από την πλευρά μας υπάρχει πολύ καλή διάθεση, θα έχουμε γεμάτο γήπεδο και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Διαβάστηκε 1673 φορές

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ