1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2013 17:49

Χατζηηλιάδης: «Αφιερωμένη στον Αργύρη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Θεσσαλονίκη, Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη
Για την σπουδαία νίκη επί της Ορεστιάδας αλλά και τον συμπαίκτη του Αργύρη Αντιφάκο, μίλησε στο volleynews.gr ο κεντρικός της ΜΕΝΤ, Δημήτρης Χατζηηλιάδης.

«Το παιχνίδι ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε, πρώτο επίσημο φέτος για εμάς, γι’ αυτό και στην αρχή του πρώτου σετ αλλά και στο τέλος του δεν είχαμε καλό ρυθμό. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε λίγο καλύτερα, βελτιώνοντας την υποδοχή ώστε ο Θοδωρής ο Μποζίδης να ανοίξει καλύτερα και αυτός το παιχνίδι. Ισοφαρίσαμε και νομίζω ότι μετά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ήμαστε καλύτερη ομάδα φέτος από την Ορεστιάδα, ήταν μια δίκαιη νίκη. Πήρα την απόφαση το καλοκαίρι να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου, όταν αποφάσισα να μην ασχοληθώ τόσο επαγγελματικά με το βόλλευ για να τελειώσω το Πανεπιστήμιο. Ήταν η ώρα που ο Σπύρος Γκολίτσης και δύο ακόμη άνθρωποι της ομάδας με πλησίασαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα για να πετύχουν το μεγάλο στόχο της ανόδου στην Α1. Ήταν και είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Αφιερωμένη η νίκη στον Αργύρη (σ.σ. Αργύρη Αντιφάκο )που είναι μια από τις πιο σημαντικές μονάδες της ομάδας μας ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που έπαθε. Περαστικά του και σύντομα κοντά μας.»

*Η φωτο από την περισνή σεζόν (2012-2013) μαζί με τον Γιάννη Παντακίδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστηκε 1289 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ