1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2013 17:34

Μποζίδης: «Με υγεία θα καταφέρουμε τον στόχο μας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Θεσσαλονίκη, Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη
Ο πολύπειρος πασαδόρος της ΜΕΝΤ, Θόδωρης Μποζίδης, μίλησε στο volleynews.gr για την νίκη της ομάδας του επί της Ορεστιάδας για τον 3ο όμιλο της Α2 των ανδρών.
«Από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν φαβορί αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι αν δεν αποδείξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι έχεις καλή ομάδα δε γίνετε τίποτα. Δυσκολευτήκαμε πολύ απέναντι στην Ορεστιάδα, ελπίζω να ξαναβρεθούμε στα τελικά, το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μένα μπορώ να πω ότι είναι μια καινούρια αρχή. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους βασικούς και αυτούς που ήρθαν από τον πάγκο για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη. Προσωπικός μου στόχος είναι να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, όσο έχω την υγεία μου. Οι άνθρωποι της ΜΕΝΤ με πλησίασαν με πολύ ωραίο τρόπο το καλοκαίρι, μου ανέλυσαν το πλάνο τους και εγώ από την πλευρά μου ήρθα να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια. Φέτος λοιπόν, θέλουμε το κάτι παραπάνω. Μακάρι να έχουμε όλοι μας υγεία και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί με την Ορεστιάδα. Αυτή τη δύσκολη νίκη θα ήθελα να την αφιερώσω στον Αργύρη που τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση και ελπίζω να επιστρέψει δυνατός».
Διαβάστηκε 739 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ