1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2021 01:29

Τάκης Χριστοφορίδης: «Ο Προύσαλης πάει στον Ολυμπιακό»

Την είδηση ότι ο Κώστας Προύσαλης έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας και ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας της Ημαθίας Τάκης Χριστοφορίδης.
Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης δήλωσε: "Παίξαμε καλά αλλά η απώλεια των δύο πρώτων σετ στις λεπτομέριες μας κόστισε. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Τα δίνουν όλα στην προπόνηση και αυτό θα βγει στον αγώνα. Σήμερα για κάποιες στιγμές που παίξαμε καταπληκτικά και στιγμές που παίξαμε καλά αλλά κάναμε το εύκολο λάθος στα τελειώματα των σετ. Το βόλεϊ κρίνεται στη λεπτομέρια και για το σετ και για τον αγώνα. Ο Γιαράμπα που πήραμε είναι πολύ καλός και δυνατός αθλητής. Θα μας βοηθήσει πολύ. Θα κάνουμε ακόμα δύο προσθήκες. Έχουμε φτιάξει μία νεανική ομάδα. Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κώστα Προύσαλη με την ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει. Πηγαίνει στον Ολυμπιακό. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ