1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2021 13:24

Ο Ιταλός Κάρλο Παρίσι νέος προπονητής στις γυναίκες του Ολυμπιακού

Σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της γυναίκειας ομάδα προχωράει σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός, με την απομάκρυνση του Κουβανού Φερέλ Κουτίνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από τρεις μήνες συνεργασίας με τον Κουβανό τεχνικό δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας και αποφάσισαν την απομάκρυνσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικαταστάτης του θα είναι ο Ιταλός Κάρλο Παρίσι (Carlo Parisi).

 

Ο Κάρλο Παρίσι γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1960 και έχει πλούσιο βιογραφικό. Έχει βρεθεί σε σπουδαίες όμάδες όπως της Ρόμα, της Κιέρι, της Μπούστο Αρσίζιο, της Λοκομοτίβ Μπακού, της Λε Κανέ, της Σκαντίτσι, της Μόνζα και τη περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της Κασαλματζόριε.

Έχει διατελέσει ακόμα ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Τσεχίας, με την οποία μάλιστα έχει κατακτήσει και ένα χρυσό μετάλλιο στο European League.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει ένα ιταλικό πρωτάθλημα (2011-12), ένα ιταλικό Κύπελλο (2011-12) και δύο CEV Cup (2009-10, 2011-12).

Αξίζει να σημειωθεί ότι o 61χρονος τεχνικός αναδειχθεί καλύτερος προπονητής τρεις φορές στη Serie A2 και μία φορά στη Serie A1.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ