Εκτυπώστε τη σελίδα
26-09-2021 01:16

Φοίνικας ΟΝΕΧ: Φαντασμαγορική παρουσίαση της ομάδας στην Ποσειδωνία (vid)

Σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και μετά το πρώτο φιλικό με τον Φίλιππο Βεροιας, πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Τσιροπινά στην Ποσειδωνία η παρουσίαση των παικτών του Φοίνικα Σύρου ONEX. Με καλεσμένο τον γνωστό δημοσιογράφο της ΕΡΤ Γιάννη Ράνιο, που έκανε στην παρουσίαση, η διοίκηση του Φοίνικα παρουσίασε  το ρόστερ της ομάδας, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Φοίνικα, με τον πρόεδρο του ΤΑΑ κ. Χρήστο Καφτηράνη να καλωσορίζει τους παίκτες, να ευχαριστεί χορηγούς και να βάζει υψηλούς στόχους στον πρόλογό του. Ο Πρόεδρος της ONEX κ. Πάνος Ξενοκώστας, έχοντας στο πλευρό του τον κ. Βασίλη Σαββίδη ήταν από νωρίς στην Τσιροπινά, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για την ομάδα.

Παρών και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας, ενώ το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα έστειλε ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Ταρνατόρος.

Το λόγο πήρε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Αντώνιος Ρούσσος, αλλά και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, που δήλωσαν υπερήφανοι για την ομάδα και ευχήθηκαν πολλές επτιτυχίες και τίτλους για φέτος.

 Δειτε ολοκληρωμένα στο παρακατω βίντεο την παρουσίαση των παικτών του Φοίνικα:

Media