1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2021 02:55

Yποψήφιος με την παράταξη «Πρώτα το Βόλεϊ» o Aναστάσιος Πασπάλας

Με την παράταξη «Πρώτα το βόλεϊ» του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου, κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΠΕ, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Αναστάσιος Πασπάλας.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Πασπάλα που είναι πρόεδρος στην Ένωση Γαλατσίου από το 2013, αναφέρει:

«Το καλοκαίρι του 2016, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γιώργου Καραμπέτσου, να συμμετέχω στις εκλογές της Ομοσπονδίας και να συνεισφέρω με τις γνώσεις μου στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον οικονομικό της εξορθολογισμό.

Με τη συνετή καθοδήγηση του Προέδρου, με σύσσωμο το Δ.Σ. και την αγωνιώδη προσπάθεια του προσωπικού της Ε.Ο.ΠΕ., αποτρέψαμε το άθλημα από την αθλητική κατάρρευση και την οικονομική πτώχευση. Αξίζει να αναφέρω ότι, ο Αριθμός των κατασχετηρίων με τον ερχομό μας στην διοίκηση, έλαβε μορφή χιονοστιβάδας.Παρόλα αυτά, επενδύσαμε άμεσα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ομοσπονδίας, δημιουργώντας μία σύγχρονη ψηφιακή πύλη (www.volleyball.gr), στην οποία προβάλλονται OnLine αγώνες, με πλήρη καταγραφή και αρχειοθέτηση των στατιστικών δεδομένων.

Βελτιώσαμε το Ηλεκτρονικό Μητρώο και δώσαμε άυλη οντότητα στα Αθλητικά Δελτία. Μηχανογραφήσαμε το Πρωτόκολλο εισερχομένων εξερχομένων εγγράφων και αυτοματοποιήσαμε τον μηχανισμό ανάρτησης εγγράφων και αποφάσεων στην “Διαφάνεια και το ΚΗΜΔΗΣ”.Αξίζει να σημειώσουμε την υπογραφή 3ετούς μνημονίου με την Περιφέρεια Αττικής, ύψους 750 χιλ Ευρώ. Και τις μεγάλες οικονομικές ωφέλειες από τις συνεργασίες με Δήμους και Περιφέρειες σε όλη τη χώρα.

Είχαμε την χαρά να δούμε ύστερα από 10 και 18 χρόνια αντίστοιχα, τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.Θέλω επίσης να επισημάνω την σπουδαία δουλειά του Προέδρου, των συνεργατών και των συναδέλφων μου στα αναπτυξιακά τμήματα, το Beach & το Snow Volley.Διανύσαμε πολύ δρόμο και υπάρχει ακόμη άλλος τόσος, για να φέρουμε την Ομοσπονδία και το άθλημα εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Οφείλουμε στο άμεσο μέλλον, να μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για τις αθλητικές μας επιδόσεις και διακρίσεις.Το κάλεσμα του Προέδρου, να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και την επόμενη τετραετία, με βρίσκει σύμφωνο και αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ