1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-03-2018 19:08

A2 όπως... Survivor, αποχώρησαν Απόλλων Πατρών και Φθία Λαμίας

Στις πέντε έφτασαν οι αποχωρήσεις από την Α2 ανδρών και γυναικών. Τελευταίες ομάδες που αποχαιρέτησαν την κατηγορία μια ώρα αρχύτερα είναι ο Απόλλων Πατρών και η Φθία.
Έτσι η κατηγορία απέκτησε τον χαρακτήρα ριάλιτι, όπου μια φορά την εβδομάδα αποχωρούν παίκτες, καθώς πλέον η επιβίωση των ομάδων της επαρχίας έχει γίνει πολύ δύσκολη.

Ήδη από την Α2 γυναικών αποτελούν παρελθόν ο Κύδωνας Χανίων και ο Αρχέλαος Κατερίνης, και από την Α2 ανδρών ο ΣΦΠ Χανίων, ο Απόλλων Πατρών και η Φθία.

Η τελευταία ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Με επιστολή τους στην Ε.Ο.ΠΕ. ο Απόλλων Πατρών και η Φθία Λαμίας γνωστοποίησαν την αποχώρησή τους από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Η Φθία Λαμίας από τον Β2 υποόμιλο και ο Απόλλων Πατρών από τον Α1 υποόμιλο.

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος Ε' της Ειδικής Προκήρυξης αποκλείονται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και υποβιβάζονται στην Β' Εθνική / Περιφερειακό, στην οποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ