1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2021 12:48

Μεγάλη επιθετική ενίσχυση στο Μαρκόπουλο με την Εσθονή Κούλερκαν

Και επισήμως πλέον το. Μαρκοπούλου ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς με τα χρώματα της Εσθονίας, Kαντι Κούλερκαν Η 29χρονη διαγώνια με ύψος 1,93, είναι γεννημένη στην πόλη Keila (25χλμ από τη πρωτεύουσα Talin), προέρχεται από την Tal Tech και έρχεται στην ομάδα των Μεσογείων για να την βοηθήσει να έχει μια πολύ καλή πορεία τη νέα σεζόν στη Volley League γυναικών.

 H ανακοινωση του Μαρκόπουλου για την Κούλερκαν:

“O Α.Ο. Μαρκοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς με τα χρώματα της Εσθονίας, Kadi Kullerkann (1992). Η 29χρονη διαγώνια με ύψος 1,93, είναι γεννημένη στην πόλη Keila (25χλμ από τη πρωτεύουσα Talin) και προέρχεται από την Tal Tech, με την οποία, στα δύο χρόνια παραμονής της, πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Εσθονίας, όπως επίσης και ένα πρωτάθλημα Βαλτικής.

Ξεκίνησε την καριέρα της 16 χρόνων στην εσθονική Audentes SG, πριν ταξιδέψει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και φορέσει τη φανέλα του πανεπιστημίου Houston (2011-2014) και έπειτα του πανεπιστημίου Pittsburgh (2014-2016).

Οι εξαιρετικές της εμφανίσεις, της χάρισαν το 2016 το εισιτήριο για το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο στην κυπελλούχο Ολλανδίας Eurospeed, την οποία βοήθησε να κατακτήσει το ολλανδικό Super Cup!Το 2017 την βρίσκει στην τουρκική Yesil Bayramic SK, ενώ την επόμενη χρονιά μετακομίζει στις Φιλιππίνες και την Petro Gazz Angels, βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει για πρώτη φορά μέσα στη πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.Αγωνίζεται από το 2019 στην Εθνική Εσθονίας, ενώ τη σεζόν 2020-21, ανακηρύχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια και διαγώνια του πρωταθλήματος Βαλτικής.

Τα πρώτα λόγια της Kadi, ως αθλήτρια του ΑΟ Μαρκοπούλου, ήταν τα εξής:«Αισθάνομαι ενθουσιασμένη και αισιόδοξη για την μετεγγραφή μου στον ΑΟΜ. Η Ελλάδα, μία χώρα με πλούσια ιστορία και θερμό κλίμα, φαίνεται το ιδανικό μέρος για εμένα! Οι φίλοι μου, που ζουν ή έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα, μου έχουν πει εξαιρετικά λόγια για τον ΑΟΜ, τους ανθρώπους και το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ γενικότερα. Είμαι υπερήφανη που θα αγωνιστώ σε έναν Σύλλογο τέτοιου επιπέδου και ελπίζω να γράψουμε ιστορία μαζί με τις συμπαίκτριές μου, τον Σύλλογο και τους οπαδούς».

Από την πλευρά του, ο προπονητής Νικόλαος Μπουτσουρής, δήλωσε:«Θεωρώ  πώς με την απόκτηση της Kadi Kullerkann, κάναμε μία εξαιρετική επιλογή για την θέση της διαγωνίου. Αποκτήσαμε μία υψηλού επιπέδου αθλήτρια με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά πού ήταν ζητούμενο για την ομάδα μας. Είναι μία έμπειρη αθλήτρια, με παραστάσεις βόλεϊ υψηλού επιπέδου και ενεργή συμμετοχή σήμερα στην Εθνική ομάδα της Εσθονίας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ανυπομονώ για την συνεργασία μας.».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ