1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2020 19:37

Τηλεδιάσκεψη της Ε.Ο.ΠΕ. με τις 14 ομάδες της Volley League για το μέλλον του πρωταθλήματος

Τηλεδιάσκεψη με τις 14 ομάδες της Volley League Γυναικών θα πραγματοποιήσει η Ε.Ο.ΠΕ. την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 19.00 για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση για το ποιες ομάδες θέλουν και μπορούν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με τη πραγματοποίηση τεστ covid-19 48 ώρες πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Πορφύρας.

Η ενημέρωση του Πορφύρα:

Η ΕΟΠΕ μας ενημέρωσε πριν από λίγο, για τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων της Volleyleague Γυναικών στις 19.00 της Τρίτης.

Πάμε λοιπόν, να δεσμευθούμε για ότι δεχόμαστε και να αναλάβουμε, καθένας από εμάς, την ευθύνη απέναντι στο άθλημα, στις αθλήτριες και στους προπονητές.Ωστε, μετά, να ξέρουμε εάν μας φταίει όντως η Πολιτεία ή ο καθρέφτης.

Ελπίδα, πάντα, υπάρχει....Ο φτωχός και ταπεινός Πορφύρας, η συνοικιακή ΟΜΑΔΑ χωρίς οπαδούς, που μεγάλωσε ωστόσο μέσα στην 10ετή κρίση, έχει ξεκαθαρίσει ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ότι προτιμά να παίξει και εάν δεν μπορεί, να πέσει, παρά να μείνει χωρίς αγώνες, σε ένα ανύπαρκτο πρωτάθλημα ενός παρακατιανού αθλήματος.

Τόσο απλά.

Πάντα με την σφραγίδα της Πολιτείας και των ταγών της....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ