1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2013 00:18

Τη Δευτέρα στις 16:30 «βγαίνει» η πρωταθλήτρια

Την προσεχή Δευτέρα 8 Απριλίου στις 16:30 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ1, θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια ο τρίτος και τελευταίος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Όποια ομάδα κερδίσει θα είναι αυτή που κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού το σκορ όσον αφορά στις νίκες είναι 2-2.

3 σχόλια

  • Comment Link VF Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 10:19 posted by VF

    Ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια που κάνει πρωταθλητισμό στο γυναικείο βόλλευ, δκαιούταν να έχει κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο πρωταθλήματος. Δυστυχώς είτε από δικά μας λάθη, είτε από εξωτερικούς παράγοντες δεν έχει καταφέρει να πιει νερό, αν και έχει φτάσει στην πηγή πολλές φορές.
    Τί καλύτερος τρόπος για να αποκατασταθεί αυτή η αδικία από το να σπάσει την έδρα της αεκ για δεύτερη φορά και να κατακτήσει τον τίτλο σε μια περίοδο που τον είχαν όλοι ξεγραμμένο.
    Φυσικά πρέπει να μείνουν οι παίκτριές μας συγκεντρωμένες, εάν παίξουμε εμείς καλά, ό,τι και να κάνει η αεκ, εμείς θα νικήσουμε.

  • Comment Link ashe Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 22:37 posted by ashe

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγαπητές παίκτριες και προπονητές του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα δεν το πήρατε ακόμα.Αν έπιαξε όπως την Δευτέρα δεν το χάνετε με τίποτα, αν παίξετε όπως σήμερα και πάλι θα το πάρετε αλλά πιο δύσκολα.Το θέμα είναι μην πιστέψετε πως η ΑΕΚ θα σας δώσει τον αγώνα.Πρέπει να παίξετε καλά για να το πάρετε χωρίς να υποτιμήσετε τον αντίπαλο.Αν παίξετε σύμφωνα με τις δυνατότητες σας και είστε σοβαρές και συγκεντρωμένες θα κερδίσετε αλλά ΑΝ ...

  • Comment Link ΑΕΚτζής Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 21:55 posted by ΑΕΚτζής

    για να μην πάνε οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, στράφι...
    για την υπεράσπιση των κεκτημένων σας...
    για την αξιοπρέπειά σας...
    για την φανέλα που φοράτε...
    για τον χιλιοταλαιπωρημένο κόσμο αυτής της ομάδας...
    για την Σία...
    ΝΙΚΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ