1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2013 20:49

«Θα πάρουμε το πρωτάθλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο γήπεδο και σίγουρος για την νίκη στον 3ο και τελευταίο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ, που θα σημάνει ολική ανατροπή δεδομένων (από 0-2 σε 3-2), εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Τέλης Σωτήρχος.


«Σήμερα έγινε το δεύτερο βήμα και την Δευτέρα θα γίνει η ολική ανατροπή. Είμαστε σε ανοδική πορεία. Τα τελευταία τέσσερα ματς έχουμε βρει ρυθμό και έχουμε σταθερή απόδοση. Τα κορίτσια πιστεύουν στην ανατροπή και στο τέλος το πρωτάθλημα θα καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για τρεις λόγους, διότι παίζει στην έδρα της, μας κέρδισε φέτος τρεις φορές και είναι η πρωταθλήτρια του 2012. Θα πάμε στη Νέα Φιλαδέλφεια να πάρουμε το πρώτο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού».

14 σχόλια

  • Comment Link aloxa mora Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 17:14 posted by aloxa mora

    To ότι η απουσία της Τοτσίδου δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο το είπε ο προπονητής της ΑΕΚ αλλά και όποιος είδε τα στατιστικά ή τον αγώνα.Βασικά να τον δεις δεν αρκείς πρέπει να ξέρεις και δυο πράγματα για να βγάλεις συμπέρασμα.Όπως ολόσωστα είπε η aekvcfun ήταν πάρα πολύ καλή η Παπαγεωργίου .Η ΑΕΚ πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν έχασε σετ από τον Ολυμπιακό;Επειδή μάλλον δεν ξέρεις πέρσι και οι ομάδες είχαν πολύ διαφορετικά ρόστερ. Άλλη μια ερώτηση πότε ήταν η τελευταία φορά που φέτος ήταν καλή ;Kαι προφανώς όσες απουσίες και να έχεις δεν δικαιολογείται να μην παίρνεις τρίποντα από ομάδα που έπεσε κατηγορία .Παρότι εγώ είμαι φίλαθλος από το Ξυλόκαστρο και δεν δηλώνω οπαδός καμμίας ομάδας μπορείς να δεις άρθρα του volleynews 20 ημέρες πριν όπου είχαν πάρα πολλά σχόλια από Ολυμπιακούς και Αεκτζήδες .Μάλιστα έγραφες και εσύ διάφορα σχόλια τότε ... οξύμωρο !

  • Comment Link Γ.Σ. Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 16:44 posted by Γ.Σ.

    aloxa XEmora
    1.δεν ηταν απουσια η της τοτσιδου????οκ καλοοοο
    2.ηταν χαλια ο οσφπ?οκ ποιος σου ειπε οτι η ΑΕΚ ηταν καλη???αν ηταν καλη...δεν θα ειχες τυχη καν για σετ
    στ λογια κ στις φανφαρες πρωτες ειστε τωρα....και ρωτω πριν 1 μηνα που εισασταν ολοι???εκει που θα πατε να φανταστω την δευτερα???

  • Comment Link aloxa mora Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 12:43 posted by aloxa mora

    Αρχικά θα ήθελα να σταθώ στις δηλώσεις 3 ατόμων, του Οικονόμου , της Κοσμά και της Παπαγεωργίου. Πρώτον όσοι δουν τα στατιστικά του αγώνα αλλά και τον αγώνα θα καταλάβουν πως η απουσία της Τοτσίδου επηρέασε ελάχιστα το παιχνίδι. Δεύτερον, ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλός προχθές και αν παίξει λίγο καλύτερα θα κερδίσει ακόμα πιο εύκολα. Τρίτον, η ΑΕΚ σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό δεν είχε δημιουργικό άγχος και αυτό φάνηκε πάρα πολύ.

    Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν ο Ολυμπιακός επιβάλλει από την αρχή το ρυθμό του δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Από την άλλη όλα παίζονται ειδικά αν η ΑΕΚ μπει για πρώτη φορά φέτος δυνατά από το ξεκίνημα.

    Η ΑΕΚ είχε υποδοχή για κλάματα .Δεν ξέρω αν ο Οικονόμου θα αλλάξει κάτι και θα βάλλει διαγώνια την Κις πάντως ούτε η Ρόγκα ούτε η Παπαγεωργίου αλλά ούτε και η Μέντεζ είναι αξιόπιστες στην υποδοχή.

    Η ΑΕΚ έδειξε να στηρίζεται μόνο σε τρεις παίκτριες την Κις , την Μποροβίντσεκ και την Τζανακάκη που παρότι φέτος έχει κάνει αρκετά άσχημα παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά.

    Ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί στην ψυχολογία του που έχει ανέβει κατακόρυφα (πριν 7 μέρες η χρονιά θεωρούταν κάκιστη και αποτυχημένη ενώ τώρα οι κοπέλες του θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα).

  • Comment Link dennis Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 00:14 posted by dennis

    Οι δύο ακραίες Μέντεζ και Παπαγεωργίου τελείωσαν το ματς με 10% και 19% άριστες υποδοχές αντίστοιχα, ενώ η λίμπερο της ομάδας με 7% .. oμάδα που με τέτοια υποδοχή έχει την νίκη στο τσεπάκι της μάλλον είναι για το πρωτάθλημα Ιταλίας.

  • Comment Link ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ1 Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 19:43 posted by ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ1

    Επειδή τα στατιστικά και οι αερολογίες όταν οι ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο πάνε περίπατο νικητής θα είναι αυτός που θα έχει καλύτερη ψυχολογία και θέλει περισσότερο την νίκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ